Libnet.ro
UNICEF

12:01

Bistrita primeste 12 microbuze scolare si 8,5 milioane de lei pentru infrastructura

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bistrita primeste 12 microbuze scolare si 8,5 milioane de lei pentru infrastructura

Vicepremierul Liviu Dragnea, ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, a inmanat sambata, la Bistrita, cheile pentru 12 microbuze scolare de care vor beneficia unitatile administrativ-teritoriale din judetul Bistrita-Nasaud. continuă pe Ziarul Bursa

Judetul Tulcea a primit 11 microbuze scolare

11 primarii din judetul Tulcea au primit microbuze scolare achizitionate din fonduri guvernamentale, de la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice.

MDRAP asigura finantarea pentru 9 noi proiecte si 9 microbuze scolare in judetul Tulcea

Viceprim-ministrul Liviu Dragnea, ministrul dezvoltarii regionale and si administra and tiei publice, a semnat astazi, la Tulcea, in prezen and ta prim-ministrului Victor Ponta, 9 contracte de finan and tare pentru obiective din jude and t, derulate prin programe gestionate de MDRAP, and si a participat la predarea a 9 microbuze and scolare achizi and tionate de minister.

Elevii din Tulcea au primit noua microbuze scolare

Elevii din judetul Tulcea au primit noua microbuze scolare, care se adauga altor doua primite de autoritatile tulcene in urma cu aproape doua saptamani, informeaza Agerpres.

Liviu Dragnea, huiduit la Pitesti, unde venise sa distribuie microbuze scolare. Primarii din zona au adus elevii din vacante pentru a asista la eveniment

Vicepremierul Liviu Dragnea a fost huiduit miercuri, la Pitesti, unde venise sa asiste la distribuirea a 15 microbuze scolare, scrie site-ul local de stiri Universul Dragasean. Acolo era insa asteptat de fosti angajati de la Arpechim, care au venit sa protesteze chiar in Piata Vasile Milea, unde avea loc ceremonia de distribuire a microbuzelor.

Programul Guvernului de dotare a localitatilor rurale cu microbuze scolare continua

12 primari din judetul Bistrita Nasaud au primit de la Guvern cheile microbuzelor scolare din cadrul proiectului de dezvoltare rurala. Pentru fiecare masina, Executivul a platit aproximativ 27. 000 de euro, iar.

Finantare MDRAP de peste 11 milioane lei pentru 15 obiective din Arges si 15 microbuze scolare repartizate in judet

Viceprim-ministrul Liviu Dragnea, ministrul dezvoltarii regionale and si administra and tiei publice, a semnat astazi, in jude and tul Arge and s, 15 contracte de finan and tare pentru obiective din jude and t derulate prin programe gestionate de MDRAP and si a participat la predarea a 15 microbuze and scolare achizi and tionate de minister, potrivit unui comunicat remis redactiei.

MDRAP: Finantare pentru drumuri din 20 de comune din Galati si 16 microbuze scolare repartizate in judet

Viceprim-ministrul Liviu Dragnea, ministrul dezvoltarii regionale and si administra and tiei publice, a semnat astazi, la Gala and ti, 21 de contracte de finan and tare pentru obiective din jude and t, derulate prin programe gestionate de MDRAP, and si a participat la predarea a 16 microbuze and scolare achizi and tionate de minister, potrivit unui comunicat remis redactiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3234 seconds )