Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bistrita-Nasaud: Femeie revenita din Italia, in stare grava la ATI

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Bistrita-Nasaud: Femeie revenita din Italia, in stare grava la ATI

O femeie in varsta de 62 de ani, internata din data de 7 martie, in stare grava, la sectia ATI a Spitalului Judetean de Urgenta SJU) Bistrita, le-a comunicat medicilor abia in cursul zilei de marti, dupa ce a fost detubata, ca a revenit in tara in. continuă pe Wall-Street Ro

Familie revenita din Italia, regiunea Calabria, in carantina

O familie formata din cinci membri, care a revenit in tara, noaptea trecuta din Italia, regiunea Calabria, a intrat in carantina.

Denuntatorul Sorinei Pintea, in stare grava la spital

Rasturnarea de situatie in cazul Sorinei Pintea. Denuntatorul ministrului Sanatatii se afla in stare grava la spital.

Coronavirus: Ungaria decreteaza stare de pericol: nu mai pot intra in tara cetateni care vin din Italia, China, Iran sau Coreea de Sud, cu exceptia maghiarilor

Guvernul de la Budapesta a instituit starea de pericol pe intreg teritoriul Ungariei din cauza coronavirusului, interzicand intrarea in tara a celor care vin din Italia, China, Iran sau Coreea de Sud, cu exceptia maghiarilor, transmite MTI.

Suspiciune de coronavirus la Brasov. Este vorba de o femeie intoarsa din Italia, cu simptome specifice infectiei

O femeie recent intoarsa din Italia a fost transportata cu izoletala Spitalul de Boli Infectioase Brasov cu simptome specifice infectiei cu coronavirus. Este prima suspiciune la nivel de judet.

Primul caz suspect de coronavirus in Brasov. Pacienta s-a intors recent din Italia

Primul caz suspect de coronavirus la Brasov. E vorba de o femeie de 67 de ani, care s-a intors de curand din Italia, din zona Lombardia.

Marturia infioratoare a unei romance din Italia. Sub ochii vostri persoana draga se stinge incet

Scene apocaliptice se desfasoara in aceste zile pe strazile oraselor din Italia. Parca pustiul de pe strazi este si mai apasator iar carabinierii sunt tot mai prezenti. Peste un milion de romani sunt acum prinsi, ca intr-o capcana, si nu pot sa se intoarca acasa, in Romania. Unii nu pot ajunge nici la 5 km .

Cum au incercat 21 de romani veniti din Italia sa scape de carantina

21 de romani care veneau din Italia au incercat sa scape de intrarea in carantina. Ei au ajuns cu autocarul in vama Giurgiu din Bulgaria, sustinand ca se intorc din Grecia. De fapt, ei au plecat din Italia si au trecut cu feribotul in Grecia.

Coronavirus: Romanii care au plecat din Italia catre tara cu trenul vor intra in carantina sau autoizolare pe teritoriul Romaniei

Romanii care au plecat din Italia catre tara cu trenul vor intra in carantina sau autoizolare pe teritoriul Romaniei pentru a se preveni infectarile cu Covid-19, anunta CFR Calatori. Luni seara Ministrul de Interne, Marcel Vela a vorbit despre suspendarea sau, dupa caz, interzicerea introducerii de catre operatorii feroviari de transport calatori de noi trenuri directe spre Italia si dinspre Italia spre Romania. insa nu mai exista de peste 20 de ani trenuri directe spre Italia.

Cum poti recupera banii de pe biletele de avion, dupa suspendarea zborurilor spre si din Italia

Ministrul interimar al Transporturilor, Lucian Bode, a explicat in ce conditii pot fi recuperati banii platiti pe biletele de avion, in conditiile in care zborurile spre si din Italia au fost suspendate pentru urmatoarele doua saptamani, scrie Digi24. Conform prevederilor internationale, in conditiile in care se anuleaza un zbor cu mai putin de 7 zile, obligatia e de a restitui banii tuturor pasagerilor, a spus ministrul. El a precizat si care sunt rutele vizate de aceasta suspendare, si anume destinatiile din Italia spre care sunt operate zboruri directe: Roma, Torino, Bologna, Napoli, Florenta, Pisa si Catania.

Digi24: Apelul romanilor din Italia pentru conationalii plecati din zonele de carantina: Nu mergeti in Romania, sa-i imbolnaviti pe cei dragi

Mi-am dorit sa fac un apel catre ceilalti romani din Italia sa ramana unde sunt, sa respectam aceasta carantina, spune o romanca stabilita in Italia.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )