Libnet.ro
UNICEF

01:05

Suspiciune de coronavirus la Brasov. Este vorba de o femeie intoarsa din Italia, cu simptome specifice infectiei

Adevărul Adevărul,
Suspiciune de coronavirus la Brasov. Este vorba de o femeie intoarsa din Italia, cu simptome specifice infectiei

O femeie recent intoarsa din Italia a fost transportata cu izoletala Spitalul de Boli Infectioase Brasov cu simptome specifice infectiei cu coronavirus. Este prima suspiciune la nivel de judet. continuă pe Adevărul

Alti doi pacienti infectati cu coronavirus, declarati vindecati. Este vorba de femeia si barbatul din Timisoara care au venit din Italia cu acelasi avion

Alti doi pacienti care au fost infectati cu coronavirus au fost declarati vindecati de medici, dupa ce doua teste efectuate la intervale de 24 de ore au avut rezultat negativ. Este vorba de femeia de 38 de ani si barbatul de 47 de ani din Timisoara, care venisera din Italia cu acelasi avion.

Suspiciune de coronavirus in Bucuresti o femeie care s-a intors recent din Italia si acuza dureri in gat

O femeie din Bucuresti, recent intoarsa din Italia si care acuza dureri de gat, a fost transportata, duminica seara, la Institutul Matei Bals din Bucuresti, unde se va stabili daca a fost sau nu infectata cu noul coronavirus.

Al 15-lea caz de coronavirus in Romania. O femeie simptomatica de 70 de ani, din Mures, ce revenise recent din Italia

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, duminica,al 15-lea caz de infectie cu coronavirus depistat la nivel national. Este vorba despre o femeie in varsta de 70 de ani, din judetul Mures. Ea se.

Primul caz de infectare cu coronavirus din Republica Moldova: O femeie revenita din Italia. Pacienta e supraponderala si sufera de diabet zaharat si hipertensiune

Autoritatile din Republica Moldova au anuntat, sambata, primul caz de infectie cu noul coronavirus din tara. Potrivit TV8, este vorba despre o femeie in varsta de 48 de ani revenita, chiar in ziua in care.

CORONAVIRUS |Samsung inchide temporar o fabrica din Coreea de Sud

Samsung anunta, vineri, ca isi va muta temporar in Vietnam o parte din productia de smartphone-uri din Coreea de Sud, din cauza epidemiei de coroavirus. Este vorba despre suspendarea activitatii la fabrica.

ADRIAN VASILESCU, BNR: Banii sunt cei mai periculosi cand este vorba de raspandirea unei molime

Banii sunt cei mai periculosi cand este vorba de raspandirea unei molime, a afirmat, duminica, la un post de televiziune, Adrian Vasilescu, consultant de strategie la BNR, precizand ca a facut o singura provizie in aceasta perioada, de bani pe card.

Suspiciune de Coronavirus in Mehedinti. Barbatul s-a intors din Italia

Un barbat in varsta de 29 de ani, din judetul Mehedinti, a fost internat astazi cu suspiciune de Coronavirus la sectia de boli infectioase a Spitalului Judetean de Urgente din Drobta Turnu Severin. Tanarul a intrat miercuri, 4 martie, in tara, intorcandu-se din Italia.

Donald Trump, videoclip spectaculos pentru campania din 2020: Nu este vorba numai de o simpla alegere pentru patru ani, ci despre un punct de cotitura in istoria civilizatiei noastre (VIDEO)

Donald Trump, presedintele SUA, si-a lansat un nou videoclip pentru campania alegerilor prezidentiale americane din 2020, in care concureaza pentru al doilea mandat - si ultimul - in cea mai importanta pozitie.

Presedintele ALDE Gorj, primarul orasului Rovinari, s-a inscris in PNL. Este vorba de fuziune

Presedintele organizatiei ALDE Gorj, Robert Filip, care este si primarul orasului Rovinari, s-a inscris in PNL. Anuntul a fost facut astazi in cadrul unei conferinte de presa.

Justin Biber, una dintre celebritatile afectate de coronavirus. Artistul este nevoit sa schimbe programul concertelor din urmatoarea perioada

Epidemia de coronavirus afecteaza si vedetele de la Hollywood. Justin Biber este unul dintre artistii care are de suferit din pricina raspandirii virusului COVID-19, relateaza TMZ. Biber urma sa inceapa un.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )