Libnet.ro
UNICEF

09:15

Bitcoin in pericol? Unul dintre cele mai importante site-uri de schimb pentru moneda virtuala a fost inchis

Antena3 Antena3,
Bitcoin in pericol? Unul dintre cele mai importante site-uri de schimb pentru moneda virtuala a fost inchis

Milioane de dolari investiti in bitcoin sunt in pericol, dupa ce unul din cele mai populare site-uri de schimb, Mt. Gox, a devenit indisponibil, scrie CNN. Rata de schimb a bitcoin a atins un prag minim, din. continuă pe Antena3

(P) M247 Ltd, una dintre cele mai importante companii ITC din Europa, intra pe piata din Romania

M247 Ltd intra pe piata din Romania ca M247 Europe SRL, fiind primul operator din aceasta tara cu o prezenta in 8 dintre cele mai mari si mai importante puncte de Internet Exchange din Europa. Mai mult, suntem singura companie de telecomunicatii din.

Moldova Mall Iasi a fost cumparat de milionarul bucurestean Gheorghe Iaciu. Mai multe etaje ale cladirii vor fi transformate in spatii pentru birouri

Unul dintre cele mai importante centre comerciale din Iasi, Moldova Mall, aflat in centrul orasului, a fost cumparat de omul de afaceri bucurestean Gheorghe Iaciu.

Top 12 cele mai impresionante orase-fortareata din lume

De-a lungul istoriei, unele orase au fost imprejmuite de ziduri impozante, cu scopul de a le feri de inamici. De la Ierusalim ori Dubrovnic si pana la Toledo sau Xian, ADPM iti prezinta astazi 12 dintre cele mai frumoase orase-fortareata ale lumii.

Momentul FNI pentru Bitcoin: cel mai mare serviciu de schimb valutar dispare si ia cu el sute de milioane de dolari

Moneda virtuala care a depasit in 2013 pretul aurului a dat acum de o criza care ar putea-o destabiliza pe o perioada mai mare. MtGox, unul dintre cele mai mari servicii de schimb valutar, a disparut si odata cu el au disparut sute de milioane de dolari in bitcoini.

Tinerii designeri pot aplica pentru stand gratuit la TENDENCE.

Tinerii designeri de obiect bijuterii, accesorii, lucrari si obiecte de arta de serie mica sunt invitati sa ia parte la programul promotional TALENTS de la targul TENDENCE care se va desfasura la Frankfurt in perioada 30 august 2 septembrie. TENDENCE este unul dintre cele mai importante targuri de bunuri de larg consum pentru casa si accesorii life-style din a doua parte a anului, in paralel desfasurandu-se in aceeasi locatie a Centrului Expozitional Messe Frankfurt si .

Premiile Gopo 2014: La limita de jos a cerului de Igor Cobileanski - cele mai multe nominalizari

Lungmetrajul La limita de jos a cerului, de Igor Cobileanski, a primit cele mai multe nominalizari - 13 - la editia de anul acesta a premiilor Gopo, care va avea loc pe 24 martie, in Bucuresti, potrivit site-ului oficial al evenimentului.

Zambet inghetat! A murit unul dintre oamenii care ne-au facut sa radem

Din nou doliu la Hollywood. O maladie rara l-a rapit dintre noi pe unul dintre cei care ne-au facut sa radem, chiar daca a trecut mai mereu neobservat pentru publicul larg.

Enache Jiru, cel propus de Victor Ponta la conducerea CEC, a lucrat cativa ani pentru firmele lui Bogdan Buzaianu, unul dintre baietii destepti din energie

Secretarul de stat in Ministerul Finantelor, Enache Jiru, ar urma sa ajunga la conducerea CEC in urma unei propuneri facute chiar de premierul Victor Ponta. Pana sa ajunga la Ministerul Finantelor, a fost timp de doi ani, in perioada iunie 2010-iunie 2012, consultant financiar in baza unui contract de colaborare. In CV nu este trecuta firma la care a fost consultant financiar, insa aceasta poate fi gasita in declaratiile de avere din 2011, 2012 si 2013. Se numeste Investime OilGas, este din Cipru si este controlata de Bogdan Buzaianu, unul dintre asa-numitii baieti destepti din energie. Relatia cu acesta este mai veche, avand in vedere ca Jiru a fost si vicepresedinte al Energy Holding 2000 in perioada decembrie 2005-septembrie 2007. Energy Holding a beneficiat aproape 10 ani de contracte preferentiale cu Hidroelectrica.

Peste 22.300 de cereri depuse in prima zi de inscriere in pregatitoare, cele mai multe in Bucuresti si Iasi

Peste 22. 300 de cereri au fost inregistrate in prima zi de inscriere in clasa pregatitoare, pana la ota 20. 00, cele mai multe in Bucuresti si judetele Iasi, Constanta, Suceava si Timis, potrivit Ministerului Educatiei.

Cele mai mari companii din lume au platit dividende de 1.000 miliarde de dolari

Cele mai mari companii listate din lume au platit pentru prima data actionarilor dividende totalizand peste 1. 000 de miliarde de dolari, potrivit unui studiu al firmei de cercetare Henderson Global Investors, citat de CNBC.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )