Libnet.ro
UNICEF

01:05

Black Friday 2013: istoria unei sarbatori denumite dupa haosul din trafic pe care l-a provocat la inceput

Adevărul Adevărul,
Black Friday 2013: istoria unei sarbatori denumite dupa haosul din trafic pe care l-a provocat la inceput

Black Friday 2013 se organizeaza anul acesta si in Romania in ultima duminica din noiembrie. Sarbatoarea se trage din SUA si astazi este sarbatorita ca o victorie a consumerismului. continuă pe Adevărul

Black Friday 2013: istoria unei sarbatori denumita dupa haosul din trafic pe care l-a provocat la inceput

Black Friday 2013 se organizeaza anul acesta si in Romania in ultima duminica din noiembrie. Sarbatoarea se trage din SUA si astazi este sarbatorita ca o victorie a consumerismului.

Black Friday: 50 de ani de reduceri.

Black Friday, ziua de cumparaturi la preturi reduse, a aparut in Statele Unite, in urma cu aproximativ 50 de ani. Vinerea neagra este fixata in prima zi de vineri de dupa Ziua Recunostintei, sarbatoare care se celebreaza in cea de-a patra zi de joi din luna noiembrie. Citeste si: BLACK FRIDAY 2013. Ce magazine s-au inscris in cursa reducerilor Termenul a fost folosit pentru prima data in secolul XIX si se referea la criza financiara din 1869. Ulterior, expresia Black Friday a fost .

Black Friday 2013: Doua treimi din romani au auzit de eveniment in 2012

Anul trecut a fost unul dintre cele mai de succes pentru comercianti in ziua de Black Friday. A fost probabil primul an in care sarbatoarea importata de pe continentul american a avut efect in Romania, asupra comercinatilor offline, dar si online.

Un baietel i-a furat inima Papei Francisc in timpul unei sarbatori care celebreaza familia, la Vatican (VIDEO)

Un baietel imbracat intr-o bluza galbena s-a imprietenit cu Papa Francisc in timpul unei sarbatori care celebreaza legaturile stranse de familie. Copilul a urcat pe scena alaturi de Papa in timpul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )