Libnet.ro
UNICEF

18:01

Black Friday la Silhouette: Produse cosmetice oferite gratuit la tratamentele cumparate intre 25 si 28 noiembrie

ADPM ADPM,
Black Friday la Silhouette: Produse cosmetice oferite gratuit la tratamentele cumparate intre 25 si 28 noiembrie

Anul acesta Black Friday inseamna si ocazia ideala de a-ti ingriji tenul si corpul mai avantajos ca niciodata. La Silhouette, ai produse cosmetice oferite gratuit la tratamentele cumparate intre 25 si 28 noiembrie. continuă pe ADPM

Ce mi-am luat de Black Friday, sfarsitul prematur al unei amicitii tehnologice

Nu sunt un mare fan Black Friday, dar totusi, in 2020, mi-am luat un Smart TV cu aceasta ocazie. Puteam sa nu-l iau, dar familia insista de ceva vreme ca televizorul nostru, vechi de vreo 13 ani, ar trebui schimbat.

DELOITTE, DESPRE BLACK FRIDAY IN VREMEA PANDEMIEI: Cum se apropie companiile de clienti fara a incalca regulile de distantare

Criza sanitara generata de pandemia de COVID-19 a exercitat o presiune considerabila asupra comunitatilor si mediului de afaceri, dar in acelasi timp a aratat capacitatea acestora de a rezista si de a se reinventa. Acum, pe final de an, inovatia si capacitatea de adaptare se regasesc si intr-unul dintre cele mai importante evenimente globale, Black Friday, care a devenit sintagma universala ce exprima reducerile, dar si o stare de spirit care capata valente diferite de la cultura la cultura, este de parere Oana Buhaescu, Director Audit, Deloitte Romania, lider al industriei de retail, conform unui comunicat de presa.

Black Friday in vremea pandemiei: cum se apropie companiile de clienti fara a incalca regulile de distantare

Criza sanitara generata de pandemia de COVID-19 a exercitat o presiune considerabila asupra comunitatilor si mediului de afaceri, dar in acelasi timp a aratat capacitatea acestora de a rezista si de a se reinventa. Acum, pe final de an, inovatia si capacitatea de adaptare se regasesc si intr-unul dintre cele mai importante evenimente globale, Black Friday, care a devenit sintagma universala ce exprima reducerile, dar si o stare de spirit care capata valente diferite de la cultura la cultura.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 18:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )