Libnet.ro
UNICEF

01:05

Blaga si Iohannis, despre demersul lui Tariceanu de suspendare a presedintelui: o fumigena/ Udrea: Nu are nicio sansa

Hotnews Hotnews,
 Blaga si Iohannis, despre demersul lui Tariceanu de suspendare a presedintelui: o fumigena/ Udrea: Nu are nicio sansa

Liderii Aliantei Crestin Liberale, Klaus Iohannis si Vasile Blaga, au declarat, sambata, la Poiana Brasov, ca propunerea de suspendare a lui Traian Basescu, venita din partea lui Calin Popescu-Tariceanu este o fumigena menita sa distraga atentia electoratului de la rateurile PSD si ale aliatilor sai, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

Blaga si Iohannis, despre demersul lui Tariceanu de suspendare a presedintelui: o fumigena/ Udrea: Nu are nicio sansa/ UDMR: Nu il sustinem

Liderii Aliantei Crestin Liberale, Klaus Iohannis si Vasile Blaga, au declarat, sambata, la Poiana Brasov, ca propunerea de suspendare a lui Traian Basescu, venita din partea lui Calin Popescu-Tariceanu este o fumigena menita sa distraga atentia electoratului de la rateurile PSD si ale aliatilor sai, potrivit Agerpres.

Orban, despre propunerea lui Tariceanu de suspendare a presedintelui: Un nonsens, a dat-o in bara

Propunerea lui Calin Popescu Tariceanu privind o noua suspendare a sefului statului este o aberatie, a spus Victor Orban.

Orban, despre propunerea lui Tariceanu: O noua suspendare a presedintelui este o aberatie constitutionala

Propunerea lui Calin Popescu Tariceanu privind o noua suspendare a sefulului statului este un nonsens si o aberatie constitutionala, a declarat, sambata. vicepresedintele liberal Ludovic Orban.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.323 seconds )