Libnet.ro
UNICEF

13:30

Blaga: in loc sa dea 2 milioane de euro pe mitingul USL, Ponta ar fi trebuit sa se vada cu PPE.

România Liberă România Liberă,
Blaga: in loc sa dea 2 milioane de euro pe mitingul USL, Ponta ar fi trebuit sa se vada cu PPE.

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat joi seara ca in loc sa isi tina mitingul pe Arena Nationala, care in opinia lui a costat doua milioane de euro, ar fi fost mai bine ca ,,omul acesta mic, Victor Ponta sa discute cu popularii europeni prezenti la Congresul PPE de la Bucuresti, potrivit realitatea. net. ,,Cred ca a costat peste doua milioane de euro mitingul USL de pe National Arena n. r. Ganditi-va ca ei spun ca au avut 70-80 de mii de oameni, din tara inseamna ca au venit 60 de . continuă pe România Liberă

Blaga, despre Ponta: Ganditi-va cat de mic e omul acesta. in loc sa dea 2 milioane de euro pe mitingul USL, ar fi trebuit sa se vada cu popularii europeni

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, joi seara, ca in loc sa isi tina mitingul pe Arena Nationala, care in opinia lui a costat doua milioane de euro, ar fi fost mai bine ca omul acesta mic, Victor Ponta sa discute cu popularii europeni prezenti la Congresul PPE de la Bucuresti.

Emil Boc: Nu am vazut mitingul USL, dar am inteles ca a fost o manifestare gen Kim Ir Sen sau Mao Zedong

Fostul premier Emil Boc a declarat, joi, ca nu a vazut mitingul USL de miercuri seara, dar, din cate a auzit, acesta a fost o manifestare festivista gen Kim Ir Sen sau Mao Zedong din anii '70: E o decizie a lor, o respect, dar cred ca Europa se departeaza tot mai mult de asemenea practici superpopuliste, si se preteaza la practici mult mai pragmatice, care tin de politici concrete si nu festivism. Dar festivismul se pare ca a devenit o moda in USL. Asa am inteles, ca a fost o manifestare festivista.

Boc: Nu am vazut mitingul USL, dar am inteles ca a fost o manifestare gen Kim Ir Sen sau ...

Fostul premier Emil Boc a declarat, joi, ca nu a vazut mitingul USL de miercuri seara, dar, din cate a auzit, acesta a fost o manifestare festivista gen Kim Ir Sen sau Mao Zedong din anii 70, scrie Mediafax. Sincer, nu am vazut mitingul USL, pentru ca am participat la Congresul PPE, dar, din cate am auzit, a fost o manifestare mai mult gen Kim Ir Sen sau Mao Zedong din anii 70. E o decizie a lor, o respect, dar cred ca Europa se departeaza tot mai mult de asemenea practici superpopuliste, .

Ia uite, domle, ca pe vremea lui nea Nicu! Cum au vazut bucurestenii mitingul USL ...

Mitingul USL de ieri, pentru lansarea propriilor candidati la parlamentare, a deschis noua era a manifestatiilor politice pe Arena Nationala. Ia uite, domne, la fel ca pe vremuri!, exclamau ieri oamenii care locuiesc in preajma Arenei Nationale. Coloane de manifestanti treceau pe strada Maior Coravu, dinspre Soseaua Mihai Bravu. Tot pe aici treceau manifestantii si pe vremea lu nea Nicu, zice lumea din zona asta. Oamenii credeau ca daca fostul stadion 23 August a fost sters de pe fata .

LIVE TEXT MITINGUL USL. Ponta, despre oficialii PPE: Trebuie sa auda de la voi, romanii, ce ...

Declaratiile lui Victor Ponta de la mitingul USL, in format LIVE TEXT: Am uitat tot ce a fost greu in ultimele 5 luni, toate dezamagirile si astept, alaturi de voi, pe 9 decembrie, sa ii batem din nou pe PDL si pe Traian Basescu. Datoria mea in aceasta seara este sa va spun ce avem de facut in urmatorii ani, de ce vrem sa castigam alegerile si ce vrem sa facem cu puterea pe care romanii ne-o vor da pe 9 decembrie. Sunt extraordinar de mandru sa va reprezint, sa fiu alaturi de dumneavoastra.

VIDEO Ce nu s-a vazut la TV la mitingul USL de pe Arena Nationala. Vezi ce faceau o parte dintre simpatizanti cu pancartele PNL in timp ce presedintele partidului vorbea de la tribuna

Peste 60. 000 de sustinatori ai USL s-au adunat, miercuri, pe Arena Nationala din Bucuresti la lansarea candidatilor pentru alegerile parlamentare, insa o buna parte din ei au inceput sa paraseasca arena inca din timpul discursurilor lui Victor Ponta si Crin Antonescu. Un viitor candidat la alegerile prezidentiale a primit sfaturi anti-chiul, un proaspat candidat al aliantei a impartit in doua opiniile sustinatorilor, o parte dintre participanti au parasit arena chiar dupa intonarea imnului, iar unii simpatizanti au ales sa distruga sau sa joace baseball cu insemnele partidului al carui presedinte isi tinea discursul de la tribuna chiar in acel moment. Vezi in articol un videoreportaj marca HotNews. ro cu imagini de la mitingul USL de pe Arena Nationala.

O suta de participanti la mitingul USL au avut nevoie de interventia medicilor de la Ambulanta

O suta de participanti la mitingul USL de miercuri seara au fost consultati de medicii echipajelor de Ambulanta prezente la eveniment, iar patru dintre ei au fost transportati la spital, niciunul nefiind insa.

Crin Antonescu la mitingul USL: Uniunea Social Liberala nu are de castigat doar niste alegeri, are de recucerit o tara

Presedintele PNL,CrinAntonescu, a vorbit la mitingul USL organizat pe National Arena, despre forta de care este nevoie pentru a castiga alegerile. Acesta si-a inceput discursul cu o replica pentru.

Presedintele PES, la mitingul USL: Presedintele roman si politica lui apartin trecutului

Presedintele Partidului Socialistilor Europeni PES), Serghei Stanisev a luat cuvantul la mitingul USL de pe Arena Nationala si le-a urat candidatilor Uniunii mult succes la alegeri si victorie. Dragi.

BNR: Investitiile directe ale nerezidentilor in Romania in primele 8 luni au totalizat 941 milioane euro

Deficitul contului curent in perioada ianuarie - august 2012 a fost finantat in proportie de 30,1 la suta prin investitii directe ale nerezidentilor in Romania, care au totalizat 941 milioane euro fata de 607 milioane euro in perioada ianuarie - august 2011), din care participatiile la capital consolidate cu pierderea neta estimata au insumat 140 milioane euro, iar creditele intra-grup 801 milioane euro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2459 seconds )