Libnet.ro
UNICEF

17:30

O suta de participanti la mitingul USL au avut nevoie de interventia medicilor de la Ambulanta

Antena3 Antena3,
O suta de participanti la mitingul USL au avut nevoie de interventia medicilor de la Ambulanta

O suta de participanti la mitingul USL de miercuri seara au fost consultati de medicii echipajelor de Ambulanta prezente la eveniment, iar patru dintre ei au fost transportati la spital, niciunul nefiind insa. continuă pe Antena3

Crin Antonescu la mitingul USL: Uniunea Social Liberala nu are de castigat doar niste alegeri, are de recucerit o tara

Presedintele PNL,CrinAntonescu, a vorbit la mitingul USL organizat pe National Arena, despre forta de care este nevoie pentru a castiga alegerile. Acesta si-a inceput discursul cu o replica pentru.

Ia uite, domle, ca pe vremea lui nea Nicu! Cum au vazut bucurestenii mitingul USL ...

Mitingul USL de ieri, pentru lansarea propriilor candidati la parlamentare, a deschis noua era a manifestatiilor politice pe Arena Nationala. Ia uite, domne, la fel ca pe vremuri!, exclamau ieri oamenii care locuiesc in preajma Arenei Nationale. Coloane de manifestanti treceau pe strada Maior Coravu, dinspre Soseaua Mihai Bravu. Tot pe aici treceau manifestantii si pe vremea lu nea Nicu, zice lumea din zona asta. Oamenii credeau ca daca fostul stadion 23 August a fost sters de pe fata .

LIVE TEXT MITINGUL USL. Ponta, despre oficialii PPE: Trebuie sa auda de la voi, romanii, ce ...

Declaratiile lui Victor Ponta de la mitingul USL, in format LIVE TEXT: Am uitat tot ce a fost greu in ultimele 5 luni, toate dezamagirile si astept, alaturi de voi, pe 9 decembrie, sa ii batem din nou pe PDL si pe Traian Basescu. Datoria mea in aceasta seara este sa va spun ce avem de facut in urmatorii ani, de ce vrem sa castigam alegerile si ce vrem sa facem cu puterea pe care romanii ne-o vor da pe 9 decembrie. Sunt extraordinar de mandru sa va reprezint, sa fiu alaturi de dumneavoastra.

Presedintele PES, la mitingul USL: Presedintele roman si politica lui apartin trecutului

Presedintele Partidului Socialistilor Europeni PES), Serghei Stanisev a luat cuvantul la mitingul USL de pe Arena Nationala si le-a urat candidatilor Uniunii mult succes la alegeri si victorie. Dragi.

Locatarii din Confort City, mutati de la Rin Grand. ...

Locatarii din Confort City aflati la Rin Grand Hotel dupa incendiul din 2 octombrie au fost notificati, luni, sa elibereze camerele pana marti la ora 21. 00 si sa se mute la hotelul Rin din Otopeni, motivul fiind cazarea unor participanti la mitingul USL de miercuri din Capitala, potrivit Mediafax. Cei cazati la Rin Grand din sectorul 4 au primit, luni, o notificare de la conducerea hotelului, in care se precizeaza ca unitatea va gazdui o serie de evenimente pentru care a fost contractata si .

Cristian Preda la RFI, despre Congresul PPE vs. mitingul USL: Poti sa fii prieten cu Merkel sau poti sa fii prieten cu Becali

La USL exista o nostalgie dupa formula nord-coreeana de mobilizare pe stadioane! Poti sa fii prieten cu Angela Merkel sau poti sa fii prieten cu Becali, a comentat la RFI prim-vicepresedintele PDL, europarlamentarul Cristian Preda, despre faptul ca mitingul de lansare a candidatilor USL la alegerile parlamentare si Congresul PPE au loc in aceeasi zi la Bucuresti.

Cristian Preda, despre congresul PPE si mitingul USL: Poti sa fii prieten cu Angela Merkel ...

Prim-vicepresedintele PDL Cristian Preda a declarat, pentru RFI, comentand mitingul de miercuri seara de pe Arena Nationala pentru lansarea candidatilor USL la parlamentare, ca exista probabil nostalgia dupa formula nord-coreeana de mobilizare pe stadioane, pe care a folosit-o si Nicolae Ceausescu, scrie Mediafax. La USL exista o nostalgie dupa formula nord-coreeana de mobilizare pe stadioane! Poti sa fii prieten cu Angela Merkel sau poti sa fii prieten cu Becali, a spus Preda, citat de .

Doua lectii invatate de Ion Cristoiu, dupa mitingul USL: Partidele au bani si in Romania nu avem presa

Jurnalistul IonCristoiu a explicat, marti seara, in cadrul emisiunii Ultimul Cuvant de pe B1 TV, cele doua lectii invatate miercuri, ziua in care USL si-a lansat candidatii la parlamentare pe Aren.

MEGA-MITINGUL USL de la Arena Nationala: in Europa, fara poporul tau, esti nimeni, sau esti o sluga!

Evenimentul de lansare a candidatilor Uniunii Social Liberale USL) pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie a inceput, miercuri dupa-amiaza, pe Arena Nationala din Capitala, cel mai mare stadion din.

Victor Ponta la mitingul USL: Vom propune in modificarea Constitutiei un rol clar al presedintelui, al premierului si al Parlamentului

Presedintele PSD, Victor Ponta, le-a vorbit celor 60. 000 de oameni adunati pe National Arena la lansarea candidatilor USL despre forta care trebuie sa mearga mai departe pe 9 decembrie, la alegerile.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )