Libnet.ro
UNICEF

18:00

Crin Antonescu la mitingul USL: Uniunea Social Liberala nu are de castigat doar niste alegeri, are de recucerit o tara

B1 B1,
Crin Antonescu la mitingul USL: Uniunea Social Liberala nu are de castigat doar niste alegeri, are de recucerit o tara

Presedintele PNL,CrinAntonescu, a vorbit la mitingul USL organizat pe National Arena, despre forta de care este nevoie pentru a castiga alegerile. Acesta si-a inceput discursul cu o replica pentru. continuă pe B1

Uniunea Social Liberala isi lanseaza miercuri candidatii pentru parlamentare

Uniunea Social Liberala isi lanseaza, miercuri, candidatii pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie, intr-o manifestare de amploare, la care sunt asteptati aproximativ 80. 000 de oameni, ce se va desfasura pe cel mai mare stadion din Romania - Arena Nationala. Liderii USL - presedintele PSD, premierul Victor Ponta, presedintele PNL, Crin Antonescu, si presedintele PC, Daniel Constantin, - candidati in alegerile din decembrie, vor prezida manifestarea.

Ungureanu: Lui Crin Antonescu sa-i fie RUSINE sa se uite la portretele Bratienilor.

Candidatura lui George Becali din partea PNL este un troc politic instrumentat de Crin Antonescu, a carui fantezie politica nu are margini, a declarat, marti, presedintele Fortei Civice, Mihai Razvan Ungureanu, aratand ca, in locul presedintelui PNL, i-ar fi rusine sa se uite la portretele Bratienilor, scrie Mediafax. Ungureanu a spus ca a aflat cu surprindere despre candidadura lui Becali din partea PNL pentru un mandat de parlamentar si ca priveste cu tristete la felul in care se altereaza .

CRIN ANTONESCU, despre candidatura lui Becali pe listele USL: Nu de oi se incurca ...

Presedintele PNL, Crin Antonescu, si cel al PC, Daniel Constantin, au vorbit miercuri seara despre mitingul USL de pe Arena Nationala, despre Congresul PPE de la Bucuresti, dar si despre liberalizarea lui Gigi Becali, potrivit Realitatea. net. Iata principalele declararatii ale lui Antonescu la Realitatea TV: Noi cu poporul. PDL cu europenii e destul de putin adevarat pentru ca alti europeni decit noi si decat cei din PPE, anume liberalii, socialistii, au fost reprezentati si au fost .

Antonescu, abordat la mitingul USL: Vreti sa fiti presedinte? Nu mai lipsiti de la Parlament.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a fost intrebat, miercuri, la intrarea pe Arena Nationala, de catre unul dintre participantii la lansarea candidatilor USL la parlamentare, daca mai lipseste de la sedintele Parlamentului, fiind sfatuit sa nu mai faca acest lucru daca vrea sa fie presedinte, potrivit Mediafax. Cand Antonescu a sosit la stadion, respectivul participant, care statea pe plafonul intrarii din zona VIP, i-a spus liderului liberal: Domnul Antonescu, mai lipsiti de la sedinte .

Crin Antonescu: USL este suficient de puternica pentru a conduce Romania spre bine

Liderul PNL, Crin Antonescu a declarat, la mitingul USL de pe Arena Nationala, ca acest eveniment este o demonstratie de forta pentru ca cine vrea sa conduca o tara ca Romania trebuie sa fie puternic, si.

Antonescu: Daca USL pierde alegerile, nu va fi din cauza lui Becali.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, ca in situatia in care USL va pierde alegerile parlamentare acest lucru nu se va intampla din cauza lui George Becali si nimeni nu e vinovat singur, precizand ca pana la urma acesta cere un mandat in Legislativ, informeaza Mediafax. Daca USL castiga aceste alegeri, nu le castiga datorita lui Gigi Becali, daca le pierde, nu le pierde din cauza lui Gigi Becali . ) Nimeni nu e vinovat singur, nimeni nu are merite singur intr-o asemenea .

Antonescu: Daca USL pierde alegerile, nu va fi din cauza lui Becali

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, ca in cazul in care USL va pierde alegerile parlamentare, acest lucru nu se va intampla din cauza lui George Becali si nimeni nu e vinovat singur. Daca USL.

Crin Antonescu la Antena 3: De ce ii cereti lui Gigi Becali mai mult decat UNPR-ului sau lui Frunzaverde?!

Victor Ponta, Crin Antonescu si Sorin Oprescu se afla in platoul emisiunii Sinteza zilei de pe Antena 3. Cei trei oameni politici si-au reafirmat increderea unul in celalalt precum si in continuitatea proiectului politic USL. Liderul liberal a vorbit despre alianta PNL-PNG spunand ca este vorba despre o simpla candidatura a unui om care crede in proiectul lor politic si nu intelege de ce lumea ii cere lui Gigi Becali mai multe decat UNPR-ului sau lui Sorin Frunzaverde.

Senatul si-a suspendat sedinta, dupa ce a incercat sa voteze de sase ori degrevarea instantelor. Crin Antonescu: Numaratoarea umana, din ochi, are avantaje certe

Senatorii reuniti luni in plen au votat de sase ori o propunere legislativa privind degrevarea instantelor, insa nu au reusit sa o adopte, din lipsa de cvorum, iar presedintele Camerei superioare, Crin Antonescu, a suspendat sedinta, relateaza Agerpres.

VIDEO Cum radea Crin Antonescu de Becali in 2008: La ce oameni sunt in Parlament poate sa ...

Intr-o emsiune difuzata pe Antena 3, la Agentul VIP, amfitrionul Cristi Brancu il are ca invitat in studio pe Crin Antonescu. Moderatorul ii cere fostului presedinte interimar al Romaniei sa comenteze un top 10 aberatii scoase de VIP-uri. Se ajunge la o declaratie aberanta facuta de Gigi Becali locul 3 in clasamentul lui Brancu): nu mai e mult pana mai e foarte putin, ii citeste Brancu declaratia facuta de Becali. Crin Antonescu rade in hohote mai multe zeci de secunde. Discutia capata .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )