Libnet.ro
UNICEF

08:45

Blaga: Viorel Catarama nu va candida din partea ARD la alegerile parlamentare din decembrie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Blaga: Viorel Catarama nu va candida din partea ARD la alegerile parlamentare din decembrie

Presedintele Partidului Democrat Liberal PDL), Vasile Blaga, a declarat, astazi, la Timisoara, ca Viorel Catarama nu va candida din partea Aliantei Romania Dreapta ARD) la alegerile parlamentare din decembrie, dar a evitat sa spuna cine va fi contracandidatul presedintelui PNL, Crin Antonescu, in colegiul in care acesta urmeaza sa candideze pentru Senat, conform HotNews. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Viorel Catarama va candida din partea ARD impotriva lui Crin Antonescu, pentru un post de senator in Bucuresti

Fostul liberal Viorel Catarama va candida din partea PNTC-CD pe listele ARD impotriva lui Crin Antonescu pentru un post de senator in colegiul 5 din Bucuresti, a declarat joi, la Realitatea TV, presedintele taranistilor, Aurelian Pavelescu.

Blaga: Viorel Catarama nu va candida din partea ARD, Sandra Pralong va fi pe listele Aliantei

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, vineri, la Timisoara, ca Viorel Catarama nu va candida din partea Aliantei Romania Dreapta la alegerile parlamentare din decembrie, dar a evitat sa spuna concret cine va fi contracandidatul presedintelui PNL, Crin Antonescu, in colegiul in care acesta urmeaza sa candideze pentru Senat, informeaza Mediafax. Cu aceeasi ocazie, presedintele PDL a precizat ca Sandra Pralong se va regasi pe listele ARD.

Vasile Blaga a infirmat ca Viorel Catarama va candida pe listele ARD, dar a confirmat candiatura Sandrei Pralong din partea Aliantei

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a infirmat, vineri, posibila candidatura a lui Viorel Catarama pe listele Aliantei Romania Dreapta, in acelasi colegiu cu Crin Antonescu. Liderul PDL a evitat sa raspunda cine.

Aurelian Pavelescu (PNTCD): Viorel Catarama ar putea candida impotriva lui Crin Antonescu pentru Senat

Viorel Catarama ar putea candida din partea PNTCD pe listele ARD impotriva lui Crin Antonescu pentru un post de senator in colegiul 5 din Bucuresti. Informatia a fost confirmata de presedintele PNTCD, Aurelian.

Vasile Blaga infirma candidatura lui Viorel Catarama pe listele ARD, dar o confirma pe cea a Sandrei Pralong

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a infirmat, vineri, posibila candidatura a lui Viorel Catarama pe listele Aliantei Romania Dreapta, in acelasi colegiu cu Crin Antonescu. Liderul PDL a evitat sa raspunda cine.

Afaceristul care a platit pentru inmormantarea comuna de la Iasi, candidat la parlamentare din partea PP-DD

Viorel Blajut 41 de ani), omul de afaceri care a platit inmormantarea a 52 de cadavre abandonate la Institutul de Medicina Legala Iasi, a anuntat ca va candida la Camera Deputatilor din partea PP-DD, scrie.

Kelemen: UDMR s-a confruntat cu un furt de identitate din partea PPMT.

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, sustine ca Uniunea nu va da publicitatii, deocamdata, sloganul de campanie deoarece acum cateva zile s-a confruntat cu un furt de identitate din partea PPMT, afirmand ca au aparut in mai multe judete bannere ale PPMT in care sunt folosite culorile UDMR, potrivit Mediafax. Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, la Sfantu Gheorghe, ca secretarul general Kovacs Peter este seful de campanie al Uniunii pentru alegerile .

Ponta sustine ca nu va pleca la reuniunea Consiliului European fara un mandat din partea lui Basescu

24: Premierul Victor Ponta a asigurat ca nu va pleca la reuniunea extraordinara a Consiliului European privind bugetul pentru perioada 2014-2020 daca nu va primi un mandat in acest sens din partea.

Ponta sustine ca nu va pleca la reuniunea CE fara un mandat din partea presedintelui Basescu.

Premierul Victor Ponta a asigurat ca nu va pleca la reuniunea extraordinara a Consiliului European privind bugetul pentru perioada 2014-2020 daca nu va primi un mandat in acest sens din partea presedintelui Traian Basescu, potrivit Mediafax. Intrebat la RTV daca va pleca la reuniunea extraordinara a CE chiar si in lipsa unui mandat din partea presedintelui, avand in vedere ca a mai procedat astfel, premierul a raspuns negativ, explicand ca in acel caz nu exista o hotarare a Curtii .

Ponta ii raspunde lui Basescu: in loc de Nobel, prefer pe 10 decembrie un premiu din partea ...

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, intrebat daca accepta propunerea presedintelui Basescu de a fi prezent in decembrie la Oslo, la decernarea premiului Nobel pentru pace acordat Uniunii Europene, ca prefera ca la data respectiva sa primeasca un alt premiu, si anume din partea romanilor, scrie Mediafax. Ma bucura preocuparile domnului presedinte, dar eu am alte preocupari. De aceea am vorbit de un lucru foarte serios, si anume de sumele alocate Romaniei in 2014-2020, cand domnul .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )