Libnet.ro
UNICEF

14:45

Blaga: Viorel Catarama nu va candida din partea ARD, Sandra Pralong va fi pe listele Aliantei

Hotnews Hotnews,
Blaga: Viorel Catarama nu va candida din partea ARD, Sandra Pralong va fi pe listele Aliantei

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, vineri, la Timisoara, ca Viorel Catarama nu va candida din partea Aliantei Romania Dreapta la alegerile parlamentare din decembrie, dar a evitat sa spuna concret cine va fi contracandidatul presedintelui PNL, Crin Antonescu, in colegiul in care acesta urmeaza sa candideze pentru Senat, informeaza Mediafax. Cu aceeasi ocazie, presedintele PDL a precizat ca Sandra Pralong se va regasi pe listele ARD. continuă pe Hotnews

Viorel Catarama va candida din partea ARD impotriva lui Crin Antonescu, pentru un post de senator in Bucuresti

Fostul liberal Viorel Catarama va candida din partea PNTC-CD pe listele ARD impotriva lui Crin Antonescu pentru un post de senator in colegiul 5 din Bucuresti, a declarat joi, la Realitatea TV, presedintele taranistilor, Aurelian Pavelescu.

Blaga: Viorel Catarama nu va candida din partea ARD la alegerile parlamentare din decembrie

Presedintele Partidului Democrat Liberal PDL), Vasile Blaga, a declarat, astazi, la Timisoara, ca Viorel Catarama nu va candida din partea Aliantei Romania Dreapta ARD) la alegerile parlamentare din decembrie, dar a evitat sa spuna cine va fi contracandidatul presedintelui PNL, Crin Antonescu, in colegiul in care acesta urmeaza sa candideze pentru Senat, conform HotNews. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )