Libnet.ro
UNICEF

06:00

Blat politic peste tragedia din Apuseni.

România Liberă România Liberă,
Blat politic peste tragedia din Apuseni.

Un secretar de stat la Interne, seful ROMATSA si seful IGSU si-au pierdut posturile dupa scandalul legat de interventia esuata a autoritatilor in accidentul aviatic petrecut luni in Muntii Apuseni. Premierul Victor Ponta nu s-a atins de ministrul de Interne, iar discutiile din USL au ocolit eventuala raspundere a ministrului Transporturilor. Premierul Victor Ponta l-a destituit ieri pe Catalin Chiper, secretar de stat in Ministerul de Interne. Acesta a coordonat actiunea de salvare in . continuă pe România Liberă

Subiectele zilei: Tragedia din Apuseni. Galeria eroilor care si-au riscat viata pe gratis. Doctorul care era in concediu cu plata in timpul misiunii; Cum chefuia procurorul-sef din Slobozia cu interlopii pe care ii proteja, pe muzica lui Adi Minune. Proc

Povestile eroilor din Apuseni. Cum au reusit oamenii simpli sa doboare tot sistemul. O armata de sute de oameni a luat muntele la picior, luni dupa-amiaza, pana dupa miezul noptii, pentru a recupera victimele. Lese, Balas si Patzaichin, inregimentati in PC fara stirea lor. Partidul Conservator incearca sa se foloseasca de imaginea unor nume de nivel international precum fostii sportivi Iolanda Balas si Ivan Patzaichin.

Ministrul de Interne Radu Stroe: imi pare rau ca tragedia din Apuseni s-a intamplat in timpul mandatului meu

Ministrul de Interne, RaduStroe, isi reproseaza ca accidentul aviatic din Muntii Apuseni s-a petrecut in timpul mandatului sau, transmite Mediafax. imi pare rau ca s-a intamplat in timpul mandatului.

Reactie socanta a ministrului Radu Stroe: imi pare rau ca tragedia din Apuseni s-a intamplat in timpul mandatului meu

Ministrul de Interne, RaduStroe, isi reproseaza ca accidentul aviatic din Muntii Apuseni s-a petrecut in timpul mandatului sau, transmite Mediafax. imi pare rau ca s-a intamplat in timpul mandatului.

Primul raport oficial dupa tragedia din Apuseni

Raportul privind desfasurarea tragediei aviatice, in care se detaliaza, pe minute, toate activitatile ROMATSA si ISU, dar si informatiile gresite privind localizarea epavei au fost publicate de sursazilei. ro.

Radu Tudor: 13 intrebari esentiale dupa tragedia aviatica din Apuseni

Realizatorul Punctul de intalnire, Radu Tudor, a postat pe blogul personal 13 intrebari cu privire la tragedia din Apuseni la care, in opinia sa, autoritatile din Romania trebuie sa ofere.

Informatii explozive despre tragedia aviatica din Apuseni, in aceasta seara la Sinteza Zilei

Antena 3 va ofera in aceasta seara informatii explozive despre tragedia aviatica din Apuseni. Interviuri in exclusivitate cu primii salvatori ajunsi la locul accidentului, dar si cu victimele, de la 21:30.

Studenta moarta in accidentul din Apuseni, avansata post-mortem.

Sublocotententul Aurelia Ion, care a murit in accidentul din Muntii Apuseni, a fost avansata post-mortem la gradul de locotenent, a anuntat Ministerul Apararii, intr-un comunicat remis redactiei. Totodata, Aurelia Ion va fi inmormantata cu onoruri militare, conform unei dispozitii a ministrului Apararii, Mircea Dusa. Citeste si: Cosmarul din Apuseni: raniti in accident, ucisi de frig Tanara, in varsta de 23 de ani, era ofiter-student in anul V, la Institutul Medico-Militar din Bucuresti si .

Antonescu, despre reactia lui Stroe la accidentul din Apuseni: Un exemplu de comunicare catastrofala, voi propune masuri radicale

Seful liberalCrinAntonescu a catalogat, miercuri, afirmatiile ministrului RaduStroe despre accidentul aviatic din Apuseni drept un exemplu de comunicare catastrofala. Acesta a explicat ca va.

APADOR-CH cere desfiintarea STS: Accidentul din Apuseni a relevat inutilitatea institutiei.

APADOR-CH solicita, in urma accidentului aviatic din Apuseni, desfiintarea Serviciului de Telecomunicatii Speciale STS). Organizatia arata, intr-un comunicat de presa de miercuri, ca a formulat, inca din 2006, observatii cu privire la pachetul de legi privind securitatea nationala si a cerut public desfiintarea STS, pe motiv ca acesta nu-si justifica existenta ca structura independenta, militarizata si inclusa in categoria serviciilor secrete de informatii din sistemul national de .

RAPORTUL OFICIAL al tragediei din Apuseni. Cum a decurs operatiunea de cautare si salvare

Raportul oficial referitor la accidentul aviatic din Apuseni, prezentat de Mediafax, mentioneaza ca elementele de localizare puse la dispozitie initial vizau un sector de aproximativ 200 de km patrati. Ora 16. 30 a.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )