Libnet.ro
UNICEF

01:05

Reactie socanta a ministrului Radu Stroe: imi pare rau ca tragedia din Apuseni s-a intamplat in timpul mandatului meu

B1 B1,
Reactie socanta a ministrului Radu Stroe: imi pare rau ca tragedia din Apuseni s-a intamplat in timpul mandatului meu

Ministrul de Interne, RaduStroe, isi reproseaza ca accidentul aviatic din Muntii Apuseni s-a petrecut in timpul mandatului sau, transmite Mediafax. imi pare rau ca s-a intamplat in timpul mandatului. continuă pe B1

Ministrul de Interne Radu Stroe: imi pare rau ca tragedia din Apuseni s-a intamplat in timpul mandatului meu

Ministrul de Interne, RaduStroe, isi reproseaza ca accidentul aviatic din Muntii Apuseni s-a petrecut in timpul mandatului sau, transmite Mediafax. imi pare rau ca s-a intamplat in timpul mandatului.

Stroe: imi reprosez ca s-a intamplat in timpul mandatului meu tragedia de la Cluj

Ministrul de Interne, Radu Stroe, a declarat, marti seara, raspunzand unei intrebari, ca isi reproseaza ca s-a intamplat in timpul mandatului sau tragedia aviatica de la Cluj. imi pare rau ca s-a.

Radu Stroe, despre dificultatile in localizarea avionului: Raspunsul il gasiti la STS Cluj

Ministrul de Interne Radu Stroe a declarat, marti dimineata, intrebat despre dificultatile de localizare a avionului prabusit in Apuseni, ca raspunsul poate fi gasit la STS Cluj.

Radu Stroe, despre dificultatile in localizarea avionului: Raspunsul il gasiti la STS Cluj. STS: A fost localizat odata cu primirea apelului 112

Ministrul de Interne Radu Stroe a declarat, marti dimineata, intrebat despre dificultatile de localizare a avionului prabusit in Apuseni, ca raspunsul poate fi gasit la STS Cluj. Serviciul de Transmisiuni Speciale sustine, intr-un comunicat de presa, ca avionul a fost localizat imediat ce a fost primit apelul la 112.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )