Libnet.ro
UNICEF

22:45

Blestemul diamantelor: un deceniu de razboi civil in Sierra Leone

Adevărul Adevărul,
Blestemul diamantelor: un deceniu de razboi civil in Sierra Leone

Sierra Leone este ca o mica pasare Phoenix ce incearca din rasputeri sa se ridice din propria cenusa in care a fost lasata de razboiul civil. Vreme de zece ani, tara a fost macinata de tribulatii politice, sociale si economice. A fost un razboi lung si sangeros care s-a incheiat abia in ianuarie 2002, dupa o interventie militara a britanicilor, abia in 2002 insurgentii rebeli au pierdut pariul. continuă pe Adevărul

Expert OMS, contaminat cu Ebola in Sierra Leone

Un expert din cadrul Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS) a contractat virului in Sierra Leone, a anuntat Organizatia, fara alte precizari, subliniind ca este primul caz in randul celor aproximativ 400 de persoane mobilizate de catre organizatie in tarile afectate, si anume Guineea, Liberia, Sierra Leone si Nigeria. Potrivit unui purtator de cuvant al OMS de la Geneva este vorba despre un expert in epidemiologie.

Virusul Ebola a ajuns in Republica Democrata Congo. Un expert OMS a fost contaminat in Sierra Leone

Un expert medical international a fost contaminat, pentru prima data, cu Ebola, in Sierra Leone, in timp ce Republica Democrata Congo a confirmat duminica seara prezenta virusului pe teritoriul sau, relateaza AF.

Sierra Leone: Cetatean britanic bolnav de Ebola, spitalizat de urgenta

Ministerul Sanatatii de la Londra a explicat ca pacientul britanic locuieste in Sierra Leone, una dintre tarile afectate grav de epidemie. Presa britanica scrie ca pacientul ar urma sa fie transferat imediat in Marea Britanie, un centru de carantina fiind creat la Spitalul Regal din Londra.

Un cetatean britanic BOLNAV DE EBOLA primeste ingrijiri medicale in Sierra Leone

Un cetatean britanic s-a imbolnavit de Ebola si primeste ingrijiri medicale in Sierra Leone, anunta Ministerul britanic al Sanatatii, citat de BBC News online, conform Mediafax. Presa britanica speculeaza.

Primul cetatean britanic infectat cu Ebola, in Sierra Leone

Un cetatean britanic ce traieste in Sierra Leone a fost testat pozitiv la virusul Ebola, a anuntat sambata la Londra Departamentul Sanatatii, informeaza AFP. Responsabili ai Departamentului au declarat ca bolnavul, care nu a fost identificat, beneficiaza de asistenta consulara.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )