Libnet.ro
UNICEF

10:15

Blonde, brune sau roscate? Care sunt cele mai bune la pat si cine are cea mai activa viata sexuala

Adevărul Adevărul,
Blonde, brune sau roscate? Care sunt cele mai bune la pat si cine are cea mai activa viata sexuala

Multi cred ca blondele sunt primele in topul preferintelor barbatilor cand vine vorba de seductie si de sex, insa numeroase studii contrazic aceasta perceptie populara. continuă pe Adevărul

Acestea sunt cele mai populare reclame din ultimii 10 ani pe YouTube [VIDEO]

Suntem in deceniul YouTube si Google face tot felul de topuri pentru cei 10 ani impliniti pe Internet de aceasta platforma. Acum, suntem la topul reclamelor preferate de utilizatori, iar sportuleste si aici castigator. Despre romani ai aflat deja ca pe YouTube au preferat muzica si partial manelele, iar despre utilizatorii globali stii ca au [] Acestea sunt cele mai populare reclame din ultimii 10 ani pe YouTube [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Arsenie Boca, prima minune prin ochii unei enoriase: Din pacate, cuvintele alese pentru a povesti nu sunt cele mai potrivite (VIDEO)

Minunile savarsite de Parintele Arsenie Boca sunt cunoscute in toata tara. Zeci de mii de pelerini merg anual la morantul de la Manastirea Prislop pentru a se ruga la Sfantul Ardealului, asa cum este.

Arsenie Boca si Cararea imparatiei. Cartea pe care Duhovnicul Ardealului nu a vrut sa o publice - aici sunt cele mai frumoase invataturi de viata

Singura carte scrisa de parintele Arsenie Boca a fost Cararea imparatiei, un volum de invataturi religioase la care preotul a lucrat intre anii 1946 si 1948. Arsenie Boca a daruit primele capitole ale cartii unui preot din Brasov, rugandu-l sa opreasca multiplicarea si publicarea manuscriselor, dar cererea nu i-a fost ascultata. Astfel au ajuns cunoscute publicului primele lucrari ale duhovnicului de la Prislop.

VIDEO 25 de morti in cele mai sangeroase confruntari din estul Ucrainei dupa armistitiul din februarie

Cel putin 25 de persoane au fost ucise in ultimele 24 de ore in estul Ucrainei, unde rebelii prorusi au lansat o noua ofensiva majora, potrivit Kievului, in apropiere de localitatea Mariinka, situata la aproximativ 20 de km de Donetk. Acestea sunt cele mai sangeroase confruntari armate de la intrarea in vigoare a unui armistitiu, in februarie.

TOP Judetele din Romania in care au loc cele mai multe crime

O analiza facuta de Institutul de Medicina Legala Mina Minovici asupra numarului de crime produse pe parcursul unui trecut in Romania arata diferente majore intre judetele tarii. Patru din primele cinci judete, fruntase la incidenta omuciderilor, sunt din Moldova, in timp ce, simetric, patru din ultimele cinci judete din acest top sunt din Transilvania.

Cele mai multe colete din Romania sunt livrate catre Germania

Potrivit companiei de curierat DPD Romania cele mai multe livrari internationale realizate de romani prin serviciile DPD Romania pleaca spre Germania, circa 25%, urmate de destinatii precum Marea Britanie, Italia si Ungaria, arata un comunicat transmis astazi redactiei.

Zodii care nu au noroc in casnicie. Taurii se numara printre cele mai ghinioniste semne

Zodii care nu au noroc in casnicie. Influenta astrelor isi spune cuvantul si asupra norocului sau ghinionulu pe care il au unele zodii in casnicie. Iata care sunt zodiile care nu au noroc in casnicie.

Mesaje ascunsein muzica: cele mai cunoscute piese cu mesaje subliminale

Mesaje ascunse in muzica. Rockul este adeseori asociat consumului de droguri sau de alcool si, nu de putine ori, a fost catalogat drept muzica diavolului din cauza mesajelor subliminale transmise prin versurile pieselor. Formatiile Queen si The Beatles sunt doar doua dintre numele grele ale industriei muzicii rock care au fost acuzate ca ar ascunde mesaje sataniste in versurile unora dintre cele mai faimoase cantece ale lor.

Cele mai ciudate constructii din lume

Cele mai ciudate constructii din lume. Cladirile ciudate nu mai sunt o noutate, deoarece tot mai multi arhitecti se intrec in depasirea limitelor pentru a crea constructii tot mai interesante, mai ciudate sau mai atipice, de multe ori acestea oferind imaginea unor constructii inspirate din filmele SF.

Top 10 jocuri pe Facebook care ne-au cucerit atentia

Am alcatuit un top 10 jocuri pe Facebook, in functie de numarul lunar de utilizatori activi pe care ii au. Daca esti gamer, trebuie sa le incerci pe toate. iti punem la dispozitie 10 jocuri pe Facebook care sunt cele mai populare, in functie de numarul de utilizatori pe care ii au in fiecare luna. [] Top 10 jocuri pe Facebook care ne-au cucerit atentia Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )