Libnet.ro
UNICEF

23:45

TOP Judetele din Romania in care au loc cele mai multe crime

Adevărul Adevărul,
TOP Judetele din Romania in care au loc cele mai multe crime

O analiza facuta de Institutul de Medicina Legala Mina Minovici asupra numarului de crime produse pe parcursul unui trecut in Romania arata diferente majore intre judetele tarii. Patru din primele cinci judete, fruntase la incidenta omuciderilor, sunt din Moldova, in timp ce, simetric, patru din ultimele cinci judete din acest top sunt din Transilvania. continuă pe Adevărul

Statul vinde obligatiuni pentru populatie. Care sunt cele mai importante detalii ale emisiunii de titluri

Pentru prima data in ultimul deceniu romanii vor putea sa cumpere direct titluri de stat, Ministerul Finantelor urmand sa vanda in perioada 8-19 iunie titluri cu o valoare totala de 100 milioane lei. Care sunt detaliile emisiunii de obligatiuni si cum.

Emisiunile televiziunilor Intact, audiente de top de la inceputul anului pe cele mai importante segmente orare

Peste 10 milioane 600 de mii de romani au urmarit emisiunile televiziunilor Intact, timp de cel putin un minut, la nivel national, pe intreaga zi, de la inceputul anului. Antenele au dominat la audiente cinci din.

Top: cele mai mari cinematografe din Romania

Romanii au platit anul trecut 185,2 milioane de lei pentru bilete la film, dar o mare parte din incasari, mai exact 85%, au mers catre primele cinci companii de cinema, arata datele Centrului National al Cinematografiei. Vezi care sunt cele mai mari.

Care sunt cele mai apreciate pozitii sexuale. Misionarul nu mai este pe primul loc

Platforma online Pornhub a facut un studiu pentru a afla care sunt pozitiile sexuale preferate de cei mai multi oameni. Rezultatul nu este probabil surprinzator, fiind vorba de pozitii considerate banale de catre expertii in sex.

Esti de acord sa flirtezi cu clientii? Cele mai stupide intrebari pe care le poti auzi la un interviu de angajare

Firma de avocatura Thomas Mansfield din Londra a realizat un chestionar pentru tinerii absolventi, ca sa afle care sunt cele mai penibile si bizare intrebari care le-au fost puse in timpul unui interviu de angajare. in loc sa fie interesati de studiile, experienta si abilitatile candidatilor, unii angajatori au cu totul alte intrebari.

Cele mai periculoase meserii

Desi meseriile care implica statul la un calculator cel putin opt ore pe zi sunt printre cele mai periculoase, distrugand sistemul cardiovascular si pe cel osos, sunt meserii mai putin plictisitoare prin care cei care le practica isi risca sanatatea. Puteti citi in continuare care sunt cele mai periculoase meserii.

Cele mai multe colete din Romania sunt livrate catre Germania

Potrivit companiei de curierat DPD Romania cele mai multe livrari internationale realizate de romani prin serviciile DPD Romania pleaca spre Germania, circa 25%, urmate de destinatii precum Marea Britanie, Italia si Ungaria, arata un comunicat transmis astazi redactiei.

Peste 17 oameni au murit in cele mai sangeroase confruntari din Ucraina de la semnarea armistitiului

Saptamana aceasta au avut loc in estul Ucrainei cele mai sangeroase confruntari de la semnarea armistitiului, din februarie, transmite DPA, citata de Mediafax. Numarul victimelor trece de 17. Guvernul.

Romania, pe ultima pozitie in topul european al locurilor de scaldat: Eforie Nord, Eforie Sud si Mangalia, cele mai periculoase plaje de pe litoralul romanesc

Romania se afla pe ultima pozitie in clasamentul european al locurilor de scaldat. Potrivit topului alcatuit de Agentia Europeana de Mediu, apa marii de pe litoralul romanesc are cele mai multe bacterii din.

Tarile in care romanii trimit cele mai multe colete prin DPD

Romanii trimit cele mai multe colete prin DPD Romania in Germania, aproximativ 25% din volum, urmata de Marea Britanie, Italia si Ungaria.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )