Libnet.ro
UNICEF

08:15

Cele mai multe colete din Romania sunt livrate catre Germania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cele mai multe colete din Romania sunt livrate catre Germania

Potrivit companiei de curierat DPD Romania cele mai multe livrari internationale realizate de romani prin serviciile DPD Romania pleaca spre Germania, circa 25%, urmate de destinatii precum Marea Britanie, Italia si Ungaria, arata un comunicat transmis astazi redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Tarile in care romanii trimit cele mai multe colete prin DPD

Romanii trimit cele mai multe colete prin DPD Romania in Germania, aproximativ 25% din volum, urmata de Marea Britanie, Italia si Ungaria.

Vremea se schimba RADICAL. Vijeliile isi fac deja simtita prezenta in mai multe zone din tara

Vijeliile isi fac deja simtita prezenta in mai multe zone din tara. Sunt in vigoare mai multe avertizari de vreme rea pentru nordul tarii, dar si in judetele din sud-est. Meteorologii anunta vant.

Top: cele mai mari cinematografe din Romania

Romanii au platit anul trecut 185,2 milioane de lei pentru bilete la film, dar o mare parte din incasari, mai exact 85%, au mers catre primele cinci companii de cinema, arata datele Centrului National al Cinematografiei. Vezi care sunt cele mai mari.

Admiterea in scoala profesionala duala 2015: Firmele si scolile scot aproape 40.000 de locuri in invatamantul profesional. Calificarea mecanic auto are cele mai multe locuri

Elevii care termina acum clasa a VIII-a au la dispozitie aproape 40. 000 de locuri in invatamantul profesional, in anul scolar 2015-2016. Inscrierile incep pe 8 iunie, iar firmele si scolile profesionale au crescut cu 2. 400 numarul locurilor, fata de anul trecut. Mecanica este domeniul cu cele mai multe clase alocate, urmat de turism si alimentatie. Anuntul a fost facut de Coalitia pentru Dezvoltarea Romaniei. Fiecare elev admis la profesionala primeste lunar o bursa de 200 lei, la care firmele pot adauga alte sume. Vezi in articol topul domeniilor in functie de numarul de clase oferitDescarca oferta scolara profesionala din toata tara.

India, tara cu cele mai multe muscaturi fatale de sarpe

Peste 81. 000 de inveninari se produc anual in tara cu cele mai multe muscaturi fatale de sarpe din lume. Dintre aceste muscaturi, nu mai putin de 11. 000 se dovedesc a fi mortale, conform celor mai.

Acestea sunt cele mai populare reclame din ultimii 10 ani pe YouTube [VIDEO]

Suntem in deceniul YouTube si Google face tot felul de topuri pentru cei 10 ani impliniti pe Internet de aceasta platforma. Acum, suntem la topul reclamelor preferate de utilizatori, iar sportuleste si aici castigator. Despre romani ai aflat deja ca pe YouTube au preferat muzica si partial manelele, iar despre utilizatorii globali stii ca au [] Acestea sunt cele mai populare reclame din ultimii 10 ani pe YouTube [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Educatie cu palma: in 63% din familii educatia se face prin violenta, iar de cele mai multe ori, copiii agresati ajung la randul lor parinti agresori

Aproape patru milioane de copii isi sarbatoresc ziua in 1 iunie, insa nu toti au motive de bucurie. Jumatate din ei sunt educati cu palma, desi legea interzice orice forma de violenta asupra lor.

Peste 17 oameni au murit in cele mai sangeroase confruntari din Ucraina de la semnarea armistitiului

Saptamana aceasta au avut loc in estul Ucrainei cele mai sangeroase confruntari de la semnarea armistitiului, din februarie, transmite DPA, citata de Mediafax. Numarul victimelor trece de 17. Guvernul.

Bolile verii. Cum sa ne ferim de cele mai frecvente afectiuni din sezonul cald

Vara, cei mai multi oameni isi petrec timpul liber afara, in spatii verzi, la picnicuri cu familia si prietenii, la plaja sau in drumetii pe munte. insa, expunerea la razele soarelui si activitatea fizica intensa in natura pot provoca numeroase afectiuni. Site-ul sheknows. com prezinta cele mai comune boli de vara si cele mai eficiente modalitati de prevenire a lor.

TOP Judetele din Romania in care au loc cele mai multe crime

O analiza facuta de Institutul de Medicina Legala Mina Minovici asupra numarului de crime produse pe parcursul unui trecut in Romania arata diferente majore intre judetele tarii. Patru din primele cinci judete, fruntase la incidenta omuciderilor, sunt din Moldova, in timp ce, simetric, patru din ultimele cinci judete din acest top sunt din Transilvania.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )