Libnet.ro
UNICEF

07:15

BMW expune la SAB 2013 X6 M: Este cel mai puternic automobil de la aceasta editie a salonului

B1 B1,
BMW expune la SAB 2013 X6 M: Este cel mai puternic automobil de la aceasta editie a salonului

Automobile Bavaria va expune la salonul auto SAB 2013 modelul X6 M, considerat cel mai puternic automobil de la aceasta editie a salonului, relateaza Agerpres. Automobilul cu motor de 4,4 litri si 555 CP are un. continuă pe B1

Samsung, cel mai puternic investitor in parcuri solare din Romania dupa un proiect de 100 milioane euro

Parcul solar din Slobozia, judetul Giurgiu, a fost finalizat cu ajutorul unei investitii de 100 de milioane de euro din partea companiei sud-coreene Samsung, gigantul devenind astfel cel mai puternic investitor in.

Este cel mai SIGUR bloc din tara. Aici, locatarii nu simt niciun CUTREMUR

Cel mai sigur bloc din Iasi, in caz de cutremur, a fost costruit inainte de 1989. Imobilul de patru etaje are fundatia asezata pe un sistem de role care il fac sa atenueze miscarea pamantului. Locatarii.

Este cel mai dorit gadget al momentului si a ajuns deja in Romania. Cat vom plati pentru o pereche de Google Glass

Cel mai dorit gadget al momentului filmeaza, cauta pe internet, afiseaza informatii si trimite mesaje imediat ce primeste o comanda din partea utilizatorului. Vorbim despre Google Glass, ochelarii revolutionari.

Noul Call Of Duty Ghosts are nevoie de un sistem mai puternic

Mai e putin pana la lansarea noului Call Of Duty Ghosts, motiv pentru care cerintele de sistem au fost asteptate cu sufletul la gura de jucatori. Cel mai nou joc din seria Call Of Duty va fi un succes imens din inertie. Va rula pe PlayStation 3, Xbox 360, Wii U, PC si, la momentul lansarii noilor console, va rula de minune si pe Xbox One si PS4. Avand in vedere ca mai e mai putin de o luna pana [].

Misterul cutremurului care i-a speriat pe hunedoreni: ce ar fi putut cauza cel mai puternic seism din ultimele decenii

Un hunedorean sustine ca a descoperit cauzele posibile care au dus la cutremurul de 4,7 grade, care a avut loc in urma cu o luna in Tara Hategului si a fost resimtit in Hunedoara si in Deva.

ESOP: Trimestrul III - cel mai activ pe piata birourilor in 2013

Trimestrul al treilea este cea mai activa perioada de la inceputul anului pe piata birourilor, tranzactionandu-se peste 90. 000 metri patrati, potrivit unui comunicat de presa.

A fost cel mai bogat om din lume, dar in cateva minute a ramas falit. Iata povestea lui

Un american a fost, pentru cateva minute, cel mai bogat om din lume, din toate timpurile. Este vorba despre un barbat obisnuit din Texas care a devenit posesorul a 4. 000 de miliarde de dolari. Contul americanului.

Anul 2013, printre cei mai slabi ani din istoria recenta a pietei auto din Romania

Anul curent ar putea fi cel mai slab din istoria recenta a pietei auto romanesti, vanzarile de autoturisme atingand cea mai scazuta cifra inregistrata de la scaderile de pe piata din 2007 pana in.

Incepe cel mai mare pelerinaj religios din tara, la Sf. Parascheva. Reteta de succes a BOR: cum a transformat Biserica un cadou de la turci in brandul Romaniei

Cel mai important pelerinaj religios din Romania incepe astazi, la Iasi, unde sunt asteptati, pana pe 15 octombrie, peste jumatate de milion de romani. Mai mult de jumatate se vor inchina in fata moastelor Sfintei Cuvioase Parascheva, cunoscuta in.

Geoana: Basescu stie cel mai bine cum s-au fraudat prezidentialele.

Senatorul PSD Mircea Geoana, fost candidat la Presedintie, sustine ca Traian Basescu stie cel mai bine cum s-au fraudat prezidentialele din 2009, social-democratul afirmand ca presedintele asa a castigat al doilea mandat la Cotroceni. Domnul Traian Basescu stie cel mai bine cum s-au fraudat alegerile prezidentiale din 2009. Cum persoane decedate au votat, cum la Paris a fost un vot la 13 secunde, cum s-au tiparit buletine de vot in plus, cum s-au modificat procesele verbale. Domnul Basescu .

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )