Libnet.ro
UNICEF

08:15

BNR anunta cele 10 banci de importanta sistemica din Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BNR anunta cele 10 banci de importanta sistemica din Romania

BNR a identificat 10 banci de importanta sistemica in piata romaneasca, institutii pe care va incerca cu orice pret sa le resusciteze in cazul unei crize, avand in vedere ca detin 72% din activele sistemului bancar, se arata intr-un comunicat de presa al bancii. continuă pe Ziarul Bursa

BNR anunta cele 10 banci de importanta sistemica din piata locala: doua sunt cu capital grecesc

BNR a identificat 10 banci de importanta sistemica in piata romaneasca, institutii pe care va incerca cu orice pret sa le resusciteze in cazul unei crize, avand in vedere ca detin 72% din activele sistemului bancar. Sapte din zece sunt.

BNR a identificat bancile de importanta sistemica din Romania, adica pe cele cu potential de a genera instabilitate financiara si distorsiuni ale pietei

BNR a clasificat bancile de importanta sistemica, adica cele care au potentialul de a genera instabilitate financiara si distorsiuni ale pietei, fiind susceptibile de a crea hazard moral prin chiar dimensiunea lor. Aceste banci sunt si cele care, la un moment dat ar putea solicita ajutor guvernamental intr-o situatie de dificultate financiara. Potrivit viceguvernatorului Liviu Voinea, aceste 10 banci sunt:BCR, BRD, UniCredit, Raiffeisen Bank, Banca Transilvania, ING Bank, Alpha Bank, Garanti Bank, CEC Bank si Bancpost. Lista coincide cu primele 10 institutii de credit in functie de cota de piata dupa active.

Curs valutar la banci. Curs valutar BNR anunta un euro in scadere fata de leu

Curs valutar la banci. Curs BNR de azi anunta un leu in crestere usoara fata de moneda europeana si in scadere fata de dolarul american.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3134 seconds )