Libnet.ro
UNICEF

10:45

Boala secreta care l-ar fi ucis pe Andrei Gheorghe. Fara discutii ar fi putut fi salvat

Antena3 Antena3,
Boala secreta care l-ar fi ucis pe Andrei Gheorghe. Fara discutii ar fi putut fi salvat

Andrei Gheorghe a murit la varsta de 56 de ani, in urma unui stop cardio-respirator survenit dupa un infarct miocardic. Potrivit medicilor legisti, Andrei Gheorghe a avut in trecut probleme legate de o. continuă pe Antena3

Afectiunea secreta de care suferea Andrei Gheorghe! Medicii i-au recomandat chiar operatia! Ce l-a ucis de fapt

Familia lui Andrei Gheorghe a decis ca jurnalistul, gasit mort in vila sa din Pipera luni seara, sa fie incinerat, iar ceremonia va avea loc sambata dimineata, la ora 12. 00, la Crematoriul Uman Vitan.

Barbatul care l-a vazut ultima oara pe Andrei Gheorghe: Parea afectat de boala sotiei lui, Petruta

Barbatul care l-a vazut ultima data pe Andrei Gheorghe spune adevaratul motiv al mortii acestuia. Ce i-a transmis celebrul prezentator la ultima intalnire. Sunt paznic la un supermarket din zona.

Trupul neinsufletit al lui Andrei Gheorghe a fost gasit langa toaleta, cu fata in sus! Detalii infioratoare din ancheta

Andrei Gheorghe a murit. Cunoscutul om de radio si televiziune Andrei Gheorghe s-a stins din cauza unui infarct. Luni seara, Andrei Gheorghe a fost gasit fara suflare in baie, de catre ingrijitorul casei.

Ce arata primele verificari in cazul mortii jurnalistului Andrei Gheorghe

Andrei Gheorghe a murit. Cunoscutul om de radio si televiziune Andrei Gheorghe s-a stins din cauza unui infarct. Luni seara, Andrei Gheorghe a fost gasit fara suflare in baie, de catre ingrijitorul casei.

Eram bulibasa! Care a fost primul salariu al lui Andrei Gheorghe

Andrei Gheorghe a murit. Omul de radio si televiziune Andrei Gheorghe a murit la varsta de 56 ani, fiind gasit fara suflare in baie in seara de luni, 19 martie. Primul meu salariu a fost 1. 600 de lei, ai.

Andrei Gheorghe facea o marturisire trista in urma cu doi ani: Ma rog la Dumnezeu sa ma scape de manie si de furie, care ma mananca pe dinauntru

Omul de radio si televiziune Andrei Gheorghe a murit la varsta de 56 ani, fiind gasit fara suflare in baie in seara de luni, 19 martie. Andrei Gheorghe facea o marturisire trista in urma cu doi.

MESAJ EMOTIONANT transmis de fosta sotie a lui ANDREI GHEORGHE: Iubitul meu care nu mai esti aici

Prezentatorul si realizatorul de radio si televiziune Andrei Gheorghe a fost descoperit fara suflare in casa luni seara, iar medicii legisti au stabilit ca ar fi murit in urma unui stop cardio-respirator cu.

Incinerarea lui Andrei Gheorghe se va face fara preot: invatatura Bisericii Ortodoxe refuza acest lucru

Fostul om de televiziune si radio Andrei Gheorghe va fi incinerat. Familia a decis sa-i respecte ultima dorinta a jurnalistului. Acest lucru nu este insa bine primit de Biserica Ortodoxa. Pentru ca se opune.

Andrei Gheorghe, singurul jurnalist care l-a redus la tacere Gigi Becali: Habar n-ai...! IMAGINI MEMORABILE (VIDEO)

Andrei Gheorghe a murit. Omul de radio a fost gasit fara suflare in baia locuintei sale. Din primele informatii, se pare ca acesta a decedat din cauza unor afectiuni cardiace, el suferind in trecut un infarct.

Blestemul lui Andrei Gheorghe pentru politicieni: Sa muriti stand la coada, sa traiti din salariu si sa va petreceti batranetea cu o pensie obisnuita

Andrei Gheorghe, care a murit la varsta de 56 de ani, a parasit eterul in urma cu doi ani, insa a continuat sa-si exprime opiniile fara menajamente pe Facebook. La sfarsitul anului trecut, omul care a facut istorie in radio si televiziune s-a declarat dezamagit de societate, obosit si scarbit de conducatorii tarii, pe care i-a blestemat in stilul caracteristic.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )