Libnet.ro
UNICEF

01:05

Afectiunea secreta de care suferea Andrei Gheorghe! Medicii i-au recomandat chiar operatia! Ce l-a ucis de fapt

Antena3 Antena3,
Afectiunea secreta de care suferea Andrei Gheorghe! Medicii i-au recomandat chiar operatia! Ce l-a ucis de fapt

Familia lui Andrei Gheorghe a decis ca jurnalistul, gasit mort in vila sa din Pipera luni seara, sa fie incinerat, iar ceremonia va avea loc sambata dimineata, la ora 12. 00, la Crematoriul Uman Vitan. continuă pe Antena3

Ce povestesc cei care l-au cunoscut pe Andrei Gheorghe: I-am admirat, odata, la incheietura mainii, un ceas dreptunghiular, ingust. L-a scos in graba si mi l-a intins...Ti-l dau tie!

De ieri seara, din momentul in care s-a dus vestea ca Andrei Gheorghe a murit, Facebook a fost inundat de postari legate de cel care a fost unul dintre cei mai admirati realizatori de radio si televiziune. Pe pagina sa personala curg mesaje din partea celor care l-au cunoscut in viata reala sau virtuala, a celor care l-au considerat prieten sau a celor care l-au considerat, pur si simplu, un model. Multi dintre ei, mai ales fosti colegi, povestesc momente inedite petrecute cu el, iar altii, simpli fani, isi amintesc ca Midnight Killer a fost emisiunea care le-a influentat adolescenta. Vezi in text o selectie de comentarii din partea celor care, intr-un fel sau altul, l-au simtit pe Andrei Gheorghe in viata lor.

Oana Pellea, mesaj dur pentru cei care il plang pe Andrei Gheorghe: Cati i-ati oferit un job care sa fie la inaltimea inteligentei si culturii lui?

Oana Pellea este revoltata de faptul ca multi dintre oamenii care, in timpul vietii lui Andrei Gheorghe nu au stiut sa-l aprecieze, acum ii plang moartea. Actrita a transmis un mesaj dur pentru cei.

Oana Pellea, critici dure pentru cei care il lauda pe Andrei Gheorghe, dar care nu i-au oferit un loc de munca: E chiar scarbos

Actrita Oana Pellea 56 de ani) a scris pe contul personal de Facebook un text dur la adresa persoanelor care au numai cuvinte de lauda la adresa regretatului Andrei Gheorghe, dar care, in timpul vietii, nu i-au oferit un loc de munca care sa fie la inaltimea inteligentei si culturii lui.

Boala secreta care l-ar fi ucis pe Andrei Gheorghe. Fara discutii ar fi putut fi salvat

Andrei Gheorghe a murit la varsta de 56 de ani, in urma unui stop cardio-respirator survenit dupa un infarct miocardic. Potrivit medicilor legisti, Andrei Gheorghe a avut in trecut probleme legate de o.

Medicii legisti au incheiat autopsia: Din ce cauza a murit, de fapt, Andrei Gheorghe

Andrei Gheorghe a murit. Dupa mai bine de trei ore, medicii legisti de la Serviciul de Medicina legala Ilfov care au autopsiat cadavrul lui Andrei Gheorghe au emis o prima concluzie cu privire la moartea jurnalistul.

Andrei Gheorghe, CAUZA DECESULUI: Rezultatul testului toxicologic! Ce spun medicii

Ies la iveala noi detalii despre moartea omului de radio Andrei Gheorghe. Potrivit unor surse judiciare, acesta avea afectiuni cardiace si suferise in trecut un infarct. Trupul lui Andrei Gheorghe a fost dus la.

MESAJ EMOTIONANT transmis de fosta sotie a lui ANDREI GHEORGHE: Iubitul meu care nu mai esti aici

Prezentatorul si realizatorul de radio si televiziune Andrei Gheorghe a fost descoperit fara suflare in casa luni seara, iar medicii legisti au stabilit ca ar fi murit in urma unui stop cardio-respirator cu.

Detalii nestiute din ultimele luni ale lui Andrei Gheorghe! A plecat dintre noi cu un mare regret

Medicii legisti au stabilit ca omul de radio si televiziune Andrei Gheorghe s-a stins cu 12 ore inainte de a fi gasit de catre paznicul complexului in care locuia. Avea probleme cardiace si a suferit un stop.

Andrei Gheorghe va fi incinerat sambata. Mesajul cutremurator al familiei

Medicii legisti au stabilit ca omul de radio si televiziune Andrei Gheorghe s-a stins cu 12 ore inainte de a fi gasit de catre paznicul complexului in care locuia. Avea probleme cardiace si a suferit un stop.

Gluma macabra facuta de fiica vitrega a lui Andrei Gheorghe, in timp ce el a fost descoperit mort

In timp ce acasa la Andrei Gheorghe ajungeau medicii legisti pentru a prelua trupul neinsufletit al marelui jurnalist, fiica lui vitrega a facut o gluma macabra. Katarina, fiica vitrega a regretatu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )