Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bob Dylan s-a razgandit si a sters de pe site-ul sau oficial o referire la premiul Nobel pentru Literatura

Hotnews Hotnews,
 Bob Dylan s-a razgandit si a sters de pe site-ul sau oficial o referire la premiul Nobel pentru Literatura

Bob Dylan, care nu a vorbit deocamdata in public despre premiul Nobel pentru literatura pe care l-a castigat saptamana trecuta, a sters de pe site-ul sau oficial o referire la aceasta distinctie prestigioasa, informeaza publicatia The Guardian citata de News. ro. continuă pe Hotnews

UPDATE. Bob Dylan s-a razgandit. A scos de pe site-ul sau orice mentiune potrivit careia ar fi obtinut Premiul Nobel pentru Literatura

Reprezentantii artistului Bob Dylan au publicat un scurt text referitor la disctinctia primita de muzician pe site-ul oficial al acestuia. Pasajul apare in cartea in care sunt stranse mai multe dintre versurile cantecelor lui Dylan.

Bob Dylan a sters de pe site-ul sau oficial o referire la premiul Nobel pe care l-a castigat saptamana trecuta

Bob Dylan, care nu a vorbit deocamdata in public despre premiul Nobel pentru literatura pe care l-a castigat saptamana trecuta, a sters de pe site-ul sau oficial o referire la aceasta distinctie prestigioasa, informeaza The Guardian, citat de News. ro.

Prima reactie a lui Bob Dylan privind Premiul Nobel pentru Literatura cu care a fost onorat. Muzicianul a publicat un scurt text referitor la distinctia primita

Reprezentantii artistului Bob Dylan au publicat un scurt text referitor la disctinctia primita de muzician pe site-ul oficial al acestuia. Pasajul apare in cartea in care sunt stranse mai multe dintre versurile cantecelor lui Dylan.

Comitetul Nobel renunta sa-l mai contacteze pe Bob Dylan. Presedintele Barak Obama este amuzat de comportamentul artistului: Asta e Dylan. Nu vrei sa se traga de sireturi cu tine

Academia Suedeza a incetat sa-l mai contacteze pe Bob Dylan, laureatul premiului Nobel pentru Literatura, iar Dylan nu a oferit nicio reactie publica fata de aceasta distinctive, primita joi, 13 octombrie.

Comitetul Nobel a renuntat la incercarile sale de a intra in contact cu Bob Dylan

Academia Suedeza a anuntat luni ca a renuntat la incercarile sale - ramase fara succes - de a intra in contact cu Bob Dylan, deoarece artistul american, laureatul premiului Nobel pentru literatura pe anul 2016, nu a raspuns deocamdata e-mailurilor primite de la Comitetul Nobel si nu a anuntat daca va participa la ceremonia oficiala de inmanare a acestor premii, informeaza The Guardian.

Academia Suedeza a incetat sa incerce sa-l contacteze pe Bob Dylan

Academia Suedeza a incetat sa incerce sa-l contacteze pe Bob Dylan, laureatul Premiului Nobel pentru Literatura, dupa mai multe incercari nereusite, a declarat luni secretara permanenta al.

Nadia Comaneci, pe site-ul CE 2017 de la Cluj: Ma angajez cu toate fortele ca aceste Europene sa fie cele mai bune

Site-ul oficial al Campionatului European de gimnastica din 2017, de la Cluj, a fost lansat, marti, iar pe prima pagina se afla si un mesaj al Nadiei Comaneci, care spune ca organizarea la noi in tara este o magnifica oportunitate de a celebra a 60-a aniversare a primei competitii continentale, dar si ca se angajeaza cu toate fortele ca aceste Europene sa fie cele mai bune.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )