Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bobbi Kristina Brown, viata in imagini! Fotografii de colectie cu fiica lui Whitney Houston

ADPM ADPM,
Bobbi Kristina Brown, viata in imagini! Fotografii de colectie cu fiica lui Whitney Houston

Astazi, la doar cateva ore dupa moartea lui Bobbi Kristina, va invitam sa vedeti cateva fotografii de colectie, imagini care surprind cateva dintre cele mai frumoase momente din viata fiicei lui Whitney Houston, care s-a stins la doar 22 de ani. continuă pe ADPM

Bobbi Kristina Brown a murit. Fiica lui Whitney Houston avea 22 de ani

Bobbi Kristina Brown a murit duminica, singura fiica a regretatei cantarete Whitney Houston fiind in coma indusa de mai multe luni, dupa ce in februarie a fost gasita fara semne vitale, intr-o cada plina cu apa, informeaza TMZ.

Bobbi Kristina Brown a murit la 22 de ani: destinul tragic al singurei fiice a cantaretei Whitney Houston

Bobbi Kristina Brown, singurul copil al cantaretei Whitney Houston, a murit, duminica, 26 iulie, la varsta de 22 de ani. Cu aproximativ jumatate de an in urma, tanara a fost gasita inconstienta, intr-o cada plina cu apa, in locuinta sa, avand un destin asemanator cucel almamei sale. Cat timp fata s-a aflat in stare de coma indusa, mai multe detalii terifiante au iesit la iveala, fostul sau iubit fiind acuzat de abuz fizic si furt.

FOTO RARE. Fiica interpretei Whitney Houston, Bobbi Kristina, un destin nemeritat

Bobbi Kristina Brown - Krissy pentru mama ei, celebra interpreta Whitney Houston - s-a stins din viata dupa 22 de ani marcati de dragostea mamei, dar si de probleme generate de consumul de droguri, violenta domestica, presiunea mediatica, divortul parintilor si, apoi, absenta artistei.

Unde va fi inmormantata fiica artistei Whitney Houston, Bobbi Kristina. Reactia lui Bobby Brown

Fiica artistilor Whitney Houston si Bobby Brown, Bobbi Kristina, va fi inmormantata in New Jersey, langa mama ei. insa, inainte de inmormantare, se va desfasura o ceremonie funerara in Atlanta.

Fiica lui Whitney Houston si Bobby Brown, Bobbi Kristina, a murit la 22 de ani

Fiica lui Whitney Houston si Bobby Brown, Bobbi Kristina, a murit intr-un centrul de ingrijire din Atlanta, la varsta de 22 de ani, anunta site-ul tmz. com. Anuntul mortii fiicei lui Whitney Houston a fost.

Moartea lui Bobbi Kristina le-a indurerat pe vedete! Ce mesaje emotionante au postat pe Twitter

Moartea lui Bobbi Kristina a indurerat o lume intreaga, iar o multime de mari vedete au simtit dorinta sa-i aduca un ultim tribut regretatei fiice a lui Whitney Houston, prin mesaje emotionante postate pe paginile lor de Tiwtter.

Fiica lui Whitney Houston a murit la varsta de 22 de ani

Bobbi Kristina Brown, fiica regretatei cantarete Whitney Houston si a artistului Bobby Brown, a murit, duminica, la varsta de 22 de ani, conform unui anunt oficial facut de un reprezentant al familiei, anunta Mediafax.

Fiica lui Whitney Houston a murit!

Bobbi Kristina Brown, fiica lui Whitney Houston, a murit! Tanara in varsta de doar 22 de ani a trecut in nefiinta ieri, la 6 luni dupa ce a fost gasita inconstienta in cada casei sale.

Fiica lui Whitney Houston a murit. Mesajele vedetelor: Odihneste-te in pace alaturi de mama ta

Moartea singurei fiice a cantaretei Whitney Houston, Bobbi Kristina Brown, a intristat vedetele de la Hollywood, care i-au adus tinerei un ultim omagiu prin intermediul retelelor sociale. Diddy, La Toya Jackson, Oprah Winfrey si Paula Abdul sunt doaro partedintre celebritatile care si-au exprimat regretul dupa moartea fetei si au trimis mesaje de incurajare familiei acesteia.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2023 seconds )