Libnet.ro
UNICEF

08:45

Bogdan Chiritoiu, numit de Klaus Iohannis presedinte al Consiliului Concurentei pentru inca un mandat de 5 ani

Hotnews Hotnews,
 Bogdan Chiritoiu, numit de Klaus Iohannis presedinte al Consiliului Concurentei pentru inca un mandat de 5 ani

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul pentru numirea lui Bogdan Chiritoiu in functia de presedinte al Consiliului Concurentei pentru inca un mandat de 5 ani, informeaza Administratia Prezidentiala. Bogdan Chiritoiu, de profesie economist, conduce Consiliul Concurentei din mai 2009. Primul sau mandat sau a expirat in 2014, de atunci fiind presedinte interimar. continuă pe Hotnews

Chiritoiu, numit de Iohannis pentru un nou mandat la conducerea Consiliului Concurentei

Presedintele Klaus Iohannis a semnat astazi decretul pentru numirea lui Bogdan Chiritoiu in functia de presedinte al Consiliului Concurentei pentru inca un mandat de 5 ani, transmite Administratia Prezidentiala.

Bogdan Chiritoiu, reconfirmat presedinte al Consiliului Concurentei, prin decret al presedintelui

Bogdan Marius Chiritoiu a fost reconfirmat in functia de presedinte al Consiliului Concurentei, pentru un nou mandat de 5 ani. Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul de numire a acestuia in.

Klaus Iohannis a semnat decretul privind numirea lui Bogdan Chiritoiu la conducerea Consiliului Concurentei pentru inca un mandat de cinci ani

Bogdan Chiritoiu a fost numit joi in functia de presedinte al Consiliului Concurentei. Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de numire a acestuia la conducerea institutiei pentru inca un mandat de 5 ani,.

Seful Consiliului Concurentei, reconfirmat in functie de Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul de reconfirmare in functie, Bogdan Marius Chiritoiu in functia de presedinte al Consiliului Concurentei, pentru un nou mandat de 5 ani, se arata intr-un comunicat remis de Administratia Prezidentiala.

Prima sedinta a CSAT condusa de Klaus Iohannis: Situatia din Ucraina, prima tema de pe ordinea de zi (VIDEO)

Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) se reuneste marti la ora 15:00 in prima sedinta condusa de Klaus Iohannis in calitate de presedinte. Si aceasta nu e singura premiera. La sedinta va mai.

Klaus Iohannis a trimis Parlamentului Raportul de activitate al CSAT pe anul 2014

Presedintele Klaus Iohannis a trimis Parlamentului Raportul de activitate al Consiliului Suprem de Aparare a Tarii pe anul 2014, care a fost aprobat in sedinta din 3 martie, a informat, miercuri, Administratia.

CSM ii cere presedintelui Klaus Iohannis eliberarea din functie a judecatorului Stan Mustata

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a decis, in cadrul sedintei de marti, inaintarea catre presedintele Klaus Iohannis, a propunerii de eliberare din functie a magistratului Stan Mustata, de la.

CSM cere presedintelui Klaus Iohannis eliberarea din functie a judecatorului Stan Mustata

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a decis, in cadrul sedintei de astazi, inaintarea catre presedintele Klaus Iohannis, a propunerii de eliberare din functie a magistratului Stan Mustata, de la Curtea de Apel Bucuresti, judecat in prezent pentru luare de mita si trafic de influenta, transmit surse din presa.

CSM ii cere presedintelui Klaus Iohannis eliberarea din functie a judecatorului Stan Mustata

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a decis, in cadrul sedintei de marti, inaintarea catre presedintele Klaus Iohannis, propunerea de eliberare din functie a magistratului Stan Mustata, de la Curtea de Apel Bucuresti, judecat in prezent pentru luare de mita si trafic de influenta.

CSM ii cere presedintelui Klaus Iohannis eliberarea din functie a judecatorului Stan Mustata

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a decis, in cadrul sedintei de marti, inaintarea catre presedintele Klaus Iohannis, propunerea de eliberare din functie a magistratului Stan Mustata, de la.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )