Libnet.ro
UNICEF

05:00

Klaus Iohannis a semnat decretul privind numirea lui Bogdan Chiritoiu la conducerea Consiliului Concurentei pentru inca un mandat de cinci ani

B1 B1,
Klaus Iohannis a semnat decretul privind numirea lui Bogdan Chiritoiu la conducerea Consiliului Concurentei pentru inca un mandat de cinci ani

Bogdan Chiritoiu a fost numit joi in functia de presedinte al Consiliului Concurentei. Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de numire a acestuia la conducerea institutiei pentru inca un mandat de 5 ani,. continuă pe B1

Bogdan Chiritoiu, numit de Klaus Iohannis presedinte al Consiliului Concurentei pentru inca un mandat de 5 ani

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul pentru numirea lui Bogdan Chiritoiu in functia de presedinte al Consiliului Concurentei pentru inca un mandat de 5 ani, informeaza Administratia Prezidentiala. Bogdan Chiritoiu, de profesie economist, conduce Consiliul Concurentei din mai 2009. Primul sau mandat sau a expirat in 2014, de atunci fiind presedinte interimar.

Primul raport medical al lui Klaus Iohannis: Presedintele este apt medical pentru indeplinirea atributiilor functiei

Presedintele Klaus Iohannis a facut, miercuri, prima evaluare a starii sale de sanatate de la preluarea mandatului. in urma analizelor, s-a aratat ca presedintele Iohannis este apt medical pentru indeplinirea.

Klaus Iohannis: Avem nevoie de un sistem de educatie adecvat meseriilor de viitor (FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis considera ca Romania are nevoie de un sistem de educatie, care sa raspunda nevoilor reale de pe piata muncii. Iohannis s-a intalnit miercuri, la Cotroceni, cu o delegatie a.

Victor Ponta, atac la Klaus Iohannis: Eu nu vreau sa mai fie un Guvern PNL sau al lui Iohannis ca nu a venit cu el de acasa

Premierul Victor Ponta a lansat duminica un atac la adresa presedintelui Klaus Iohannis, in contextul in care seful statului a spus in repetate randuri ca isi doreste un Guvern al sau, un Guvern PNL. Eu nu vr.

Primul raport medical al lui Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a facut, miercuri, prima evaluare a starii sale de sanatate de la preluarea mandatului, informeaza Administratia prezidentiala.

Klaus Iohannis si-a verificat starea de sanatate. Ce arata analizele medicale

Klaus Iohannis, si-a efectuat analizele medicale anuale la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central Dr. Carol Davila. Potrivit raportului medical, vizita medicala anuala a fost facuta de o comisie.

Klaus Iohannis a efectuat vizita medicala anuala; seful statului este apt medical pentru indeplinirea atributiilor functiei

Presedintele Klaus Iohannis si-a efectuat analizele medicale anuale la Spitalul Militar din Capitala si, potrivit raportului medical, seful statului este apt din punct de vedere medical pentru indeplinirea atributiilor functiei, anunta un comunicat transmis miercuri de Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis si-a facut analizele medicale anuale. Cum sta presedintele cu sanatatea

Presedintele Klaus Iohannis si-a efectuat analizele medicale anuale, anunta Administratia Prezidentiala, care precizeaza ca acesta este apt pentru indeplinirea atributiilor functiei.

Klaus Iohannis a trimis Parlamentului Raportul de activitate al CSAT pe anul 2014

Presedintele Klaus Iohannis a trimis Parlamentului Raportul de activitate al Consiliului Suprem de Aparare a Tarii pe anul 2014, care a fost aprobat in sedinta din 3 martie, a informat, miercuri, Administratia.

Noua lege a vanatorii, contestata la Klaus Iohannis. Liderul PSD Catalin Vrabie le reproseaza colegilor de partid care au facut legea ca traiesc in trecut

Catalin Vrabie, presedintele Fondului de Vanatoare Valea Neagra din Vrancea, care este totodata si un lider important al PSD Vrancea, ii cere presedintelui Klaus Iohannis sa nu promulge noua lege a vanatorii.

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )