Libnet.ro
UNICEF

13:00

Bolnavii de cancer au ramas fara patru medicamente

Adevărul Adevărul,
Bolnavii de cancer au ramas fara patru medicamente

Bolnavii de cancer din Romania au ramas fara patru medicamente, spune Cezar Irimia, presedintele Federatiei Pacientilor Bolnavilor de Cancer din Romania, citat de hotnews. ro. continuă pe Adevărul

Bolnavii de cancer au ramas fara 4 medicamente esentiale. Medic oncolog: Pacientii cumpara din Ungaria sau din Bulgaria. Care e mecanismul prin care ei sunt aprovizionati si noi nu, ma depaseste

Pacientii bolnavi de cancer au ramas din nou fara medicamente esentiale. Cisplatin, citostatic folosit in tratarea a 85% dintre tipurile de cancer, lipseste din Romania de la inceputul anului. Si Bleomicin, un alt citostatic esential, lipseste de cateva luni sau cantitatile sunt limitate. in timp ce ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, anunta, pe 17 mai, ca in tara au intrat 3. 000 de doze de Cisplatin, presedintele Federatiei Asociatiilor Bolnavilor de Cancer, Cezar Irimia, a declarat, pentru HotNews. ro, ca necesarul lunar este de 85. 000 de fiole. in sectiile de oncologie ale multor spitale sunt de negasit, in acest moment, si Osetron, cel mai important antivomitiv pentru pacientii bolnavi de cancer, si Folinatul de calciu, un adjuvant in tratamentul cu citostatice.

Cum se situeaza companiile din Romania in fata schimbarilor aduse de impactul tehnologiei

Impactul tehnologiei zguduie din temelii modelul traditional de business al multor companii, indiferent de industria din care aceastea fac parte. EY a prezentat un studiu cu privire la felul in care jucatorii din Romania raspund.

Singurul hotel de 5 stele plus din Romania se va deschide in toamna

Singurul hotel de 5 stele plus din Romania se va deschide in septembrie 2018, in Capitala, iar manager va fi Razvan Pirjol, presedinte al Bucharest Tourism Board.

Eroul Zilei: Cristina Cuhartz, initiatoarea primei scoli de dans pe patine cu rotile din Romania

Miscare prin dans pentru copii. In Bucuresti au aparut primele cursuri de dans pe patine cu roti din Romania. Pentru ca astfel de cursuri nu prea se tineau in Bucuresti, au deschis un centru de activitati care.

Mesajul primit de utilizatorii Uber din Romania

Mai multi utilizatori Uber din Romania au primit un mesaj din partea companiei, prin care erau anuntati de un incident de securitate cu care s-a confruntat compania. Dupa cum probabil stiti, Uber s-a confrunta.

FURT la Roland Garros! Un celebru ANTRENOR a ramas fara GEANTA ! Incredibil ce OBIECTE de valoare a pierdur! Politia il cauta pe CLEPTOMAN

Incident nefericit la Roland Garros! Antrenorul tenismenului italian Fabio Fognini, Franco Davin, s-a plans de faptul ca in timpul unui meci din primul tur de la Roland Garros i-a fost furata geanta din vestiar.

SCANDAL la Roland Garros! Un celebru ANTRENOR a ramas fara GEANTA ! Incredibil ce OBIECTE de valoare a pierdur! Hotul este chiar...

Incident nefericit la Roland Garros! Antrenorul tenismenului italian Fabio Fognini, Franco Davin, s-a plans de faptul ca in timpul unui meci din primul tur de la Roland Garros i-a fost furata geanta din vestiar.

Momente de cosmar intr-o familie din Botosani. O adolescenta de 14 ani si-a luat viata. Au ramas fara cuvinte cand au aflat motivul

O adolescenta de 14 ani din Botosani si-a pus capat zilelor dupa ce a aflat ca era insarcinata cu iubitul ei. Anca a inghitit un pumn de pastile pentru a-si lua viata. Tanara era eleva in clasa.

Guvernul a ramas fara bani de pensii si salarii? Fiscul incepe sa recupereze datorii vechi de 5 ani. Executari silite chiar si pentru 40 de lei

Presate de cheltuielile tot mai mari cu salariile si pensiile, autoritatile sunt intr-o cautare disperata de bani in plus la buget. Astfel, Fiscul se pregateste ca, din toamna, sa inceapa recuperarea.

S-a dus in gradina sa stranga niste MORCOVI, dar la scurt timp a ramas fara cuvinte! Ce-a descoperit l-a SOCAT pe vecie: Nu se poate asa ceva!

Un batran din Germania a avut zilele trecute parte de o surpriza la care nu se astepta. Totul a inceput in urma cu cativa ani, in momentul in care omul si-a pierdut verigheta de pe deget in timp ce lucra.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )