Libnet.ro
UNICEF

00:07

Bomba! Ce ii pregatesc anchetatorii lui Gheorghe Dinca

Antena3 Antena3,
Bomba! Ce ii pregatesc anchetatorii lui Gheorghe Dinca

Luni, ancheta in cazul Dinca a batut pasul pe loc. Gheorghe Dinca a ramas in Arestul Central, desi au aparut informatii ca ar fi trebuit sa paraseasca arestul si sa fie audiat la DIICOT,dar acest. continuă pe Antena3

Scenariu-bomba. Cum ar putea primi Gheorghe Dinca pedeapsa mai mica

Avocatul Maria Vasii a afirmat ca daca Gheorghe Dinca va fi trimis in instanta doar in cazul Alexandra multe capete de acuzare ar putea pica si, odata cu ele, pedeapsa pe care o va primi ar putea fi mai.

Scenariu-bomba. Cum ar putea primi Gheorghe Dinca o pedeapsa mai mica

Avocatul Maria Vasii a afirmat ca daca Gheorghe Dinca va fi trimis in instanta doar in cazul Alexandra multe capete de acuzare ar putea pica si, odata cu ele, pedeapsa pe care o va primi ar putea fi mai.

Miscare de ultima ora in cazul Caracal: Gheorghe Dinca, scos din arest si adus la Bucuresti. Ce vor sa faca anchetatorii

Continua ancheta in cazul Caracal. Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul oribilelor crime ce ar fi fost comise la Caracal, a fost scos duminica din arest si adus la Bucuresti. Gheorghe Dinca, barbatul in varsta de 66 de ani din Caracal, care a recunoscut ca a rapit si ucis cu brutalitate doua adolescente, a fost .

Anchetatorii i-au facut profilul lui Gheorghe Dinca. Concluzia-soc trasa de procurori

Antena 3 a obtinut noi informatii din dosarul instrumentat de DIICOT in cazul criminalului de la Caracal. Anchetatorii au realizat deja profilul lui Gheorghe Dinca, iar concluziile sunt socante: PROFILUL LUI.

Saptamana cruciala in dosarul Caracal. Gheorghe Dinca, supus luni unei expertize psihiatrice (VIDEO)

Saptamana decisiva in ancheta de la Caracal! Gheorghe Dinca, principalul suspect in tragedia soldata cu cel putin doua fete disparute, despre care se crede ca ar fi murit,a fost adus duminica i.

Descoperire de groaza, in casa lui Gheorghe Dinca! Anchetatorii au gasit 40 de pete de sange

Descoperire de groaza, in casa lui Gheorghe Dinca! Anchetatorii au gasit nu mai putin de 40 de pete de sange care ar putea proveni de la mai multe victime, toate de sex feminin, spun surse apropiate.

inregistrare-bomba a unui martor, despre clanul lui Gheorghe Dinca. Alexandru Cumpanasu a facut public totul!

Alexandru Cumpanasu a venit cu noi informatii socante despre clanul lui Gheorghe Dinca. Unchiul Alexandrei a prezentat marturisirea unui martor care vorbeste despre relatia dintre Gheorghe Dinca, Bebe Strungaru.

Rasturnare de situatie in cazul Caracal. Gheorghe Dinca, la detectorul de minciuni

Gheorghe Dinca, criminalul din Caracal, va fi dus la detectorul de minciuni. Expertii criminologi pregatesc setul de intrabari esentiale pentru a stabili cate minciuni a spus Dinca, dar si cateva victime ar av.

Cel putin inca trei victime ale lui Gheorghe Dinca, identificate dupa petele de sange din casa groazei. Femeile traiesc si ar fi fost deja audiate de anchetatori

Ancheta procurorilor DIICOT in cazul crimelor de la Caracal inainteaza, conform anumitor surse fiind identificat profilul ADN al altor cel putin trei victime ale suspectului Gheorghe Dinca.

Gheorghe Dinca, in arest la Beciul Domnesc. Cum arata celula criminalului de la Caracal

Gheorghe Dinca a fost adus duminica la Arestul Central al Politiei Capitalei, unde va fi in continuare arestat preventiv. Ancheta se muta la Bucuresti. Va fi supus unui nou interogatoriu in functie de probele.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2541 seconds )