Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bonus de 200 de lei pentru conturile noi la Winmasters

Online Sport Online Sport,
Bonus de 200 de lei pentru conturile noi la Winmasters

Winmasters, prima companie de jocuri si pariuri online licentiata in Romania, ofera un bonus de pana la 200 de lei. inregistreaza-te, depune cel putin40 RONsi primesti bonus de bun venit100%din suma depusa, pana la200 RON. Foloseste codul BONUS200RO. Joaca online si legal in Romania, doarla Winmasters! . continuă pe Online Sport

Tata Technologies primeste ajutor de stat de 1,45 milioane de lei pentru crearea de locuri de munca

Tata Technologies, companie care isi are sediul la Brasov, ar urma sa primeasca in acest an un ajutor de stat de 1,45 milioane de lei pentru crearea a 49 de noi locuri de munca, noua dintre acestea urmand sa fie alocate persoanelor care provin din zonele defavorizate. De asemenea, o alta companie brasoveana, Bilka Steel, a primit un ajutor de stat de 1,06 milioane de lei pentru crearea a 30 de noi locuri de munca, din care noua sunt alocate persoanelor din mediile defavorizate.

Ministrul Mediului propune acordarea unor subventii de 2.000 de lei pentru cumpararea unui autovehicul electric

Ministrul Mediului propune acordarea unor subventii de 20. 000 de lei la cumpararea unui autovehicul pur electric si de 5. 000 de lei la achizitia unui autovehicul electric hibrid cu sursa de alimentare externa,.

Aeroportul Baia Mare aloca 64,78 milioane de lei pentru constructia unor piste

Aeroportul Baia Mare organizeaza licitatie pentru atribuirea unui contract in valoare de 64,78 milioane lei, fara TVA, pentru constructia unor piste de aterizare si decolare, potrivit unui anunt de participare postat pe site-ul Sistemului Electronic de Achizitii Publice SEAP).

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )