Libnet.ro
UNICEF

01:05

Boris Johnson, joi, la Washington pentru a discuta despre lupta impotriva gruparii Statul Islamic

Adevărul Adevărul,
Boris Johnson, joi, la Washington pentru a discuta despre lupta impotriva gruparii Statul Islamic

Ministrul britanic de externe, Boris Johnson, urmeaza sa aiba joi la Washington intrevederi consacrate luptei impotriva gruparii jihadiste Statul Islamic SI), au anuntat marti serviciile sale. continuă pe Adevărul

Avionul care il transporta pe Boris Johnson la Bruxelles, pentru a negocia Brexitul, nevoit sa aterizeze de urgenta

Debut agitat al lui Boris Johnson la conducerea diplomatiei britanice: avionul care il transporta duminica la Bruxelles pe noul ministru de Externe al Marii Britanii, pentru a se intalni cu omologii sai europeni si a discuta pe tema Brexitului, a fost nevoit sa aterizeze de urgenta la Londra, la scurt timp dupa decolare, anunta AFP.

Probleme pentru Boris Johnson! Avionul cu care se deplasa spre Bruxelles a aterizat de urgenta langa Londra

Avionul cu care se deplasa ministrul de externe britanic Boris Johnson spre Bruxelles, pentru a se intalni cu omologii sai europeni, a fost nevoit sa aterizeze de urgenta in apropiere de Londra,.

Boris Johnson, sfidat de europeni

Boris Johnson se deplaseaza,duminica, la Bruxelles, centrul diplomatiei europene, pentru o prima vizita care se prefigureaza delicata pentru campionul Brexitului a carui nominalizare surpriza la conducerea Ministerului de Externe britanic a starnit critici si sarcasm, scrie AFP. Venirea lui Johnson la Bruxelles a fost precedata de o declaratie nu prea incurajatoare pentru UE a noului ministru pentru Brexit al Marii Britanii, David Davis.

Avionul in care se afla Boris Johnson, obligat sa aterizeze de urgenta

Debutul agitat al lui Boris Johnson in fruntea diplomatiei britanice continua: avionul cu care se deplasa duminica spre Bruxelles pentru a se intalni cu omologii sai europeni a fost nevoit sa aterizeze de urgenta in apropiere de Londra, scrie AFP.

Brexit: Boris Johnson merge la Bruxelles, find precedat de reputatia sa

Boris Johnson merge, incepand de duminica, la Bruxelles, centrul diplomatiei europene, pentru o prima vizita care se prefigureaza delicata pentru campionul Brexitului a carui nominalizare surpriza la conducerea Ministerului de Externe britanic a starnit critici si sarcasm, noteaza AFP.

Boris Johnson: Marea Britanie nu va abandona cooperarea europeana

Marea Britanie va continua sa fie un participant activ pe scena europeana si dupa iesirea din Uniunea Europeana, a declarat Boris Johnson la Bruxelles, in prima sa vizita in strainatate in calitate de ministru de Externe al Regatului Unit, informeaza Bloomberg, citat de Mediafax.

Barack Obama a convocat de urgenta Consiliul National de Securitate pentru a discuta despre situatia din Turcia

Consiliul National de Securitate de la Casa al SUA, precum si echipa de experti a presedintelui american Barack Obama au fost convocate de urgenta sambata de liderul de la Casa Alba pentru a analiza.

Avionul in care se afla seful diplomatiei britanice, Boris Johnson, a aterizat de urgenta. Care este motivul

Avionul in care se afla noul ministrul de Externe al Marii Britanii, Boris Johson, a aterizat, duminica, de urgenta, din cauza unei probleme tehnice. Seful diplomatiei britanice se deplasa la Bruxelles, pentru o intalnire cu omologii sai europeni.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )