Libnet.ro
UNICEF

23:45

Boris Johnson: Marea Britanie va fi deschisa, generoasa si orientata spre exterior

Hotnews Hotnews,
 Boris Johnson: Marea Britanie va fi deschisa, generoasa si orientata spre exterior

Premierul britanic Boris Johnson a salutat joi iesirea Regatului Unit de pe piata unica europeana ca fiind un moment incredibil, asigurand ca tara sa va fi deschisa, generoasa si orientata spre exterior, potrivit AFP. continuă pe Hotnews

Marea Britanie. Tensiuni politice in tabara premierului Boris Johnson, dupa negocierea si publicarea Acordului post-Brexit

Premierul britanic Boris Johnson cere unitate, pentru a reusi aprobarea Acordului post-Brexit in Parlament. Situtia redevine complicata la Londra, dupa ce factiunea eurosceptica din Partidul Conservator a dat de inteles ca va examina proiectul Acordului negociat cu Uniunea Europeana, inainte de a-l aproba.

Tatal lui Boris Johnson cere cetatenia franceza

Tatal premierului britanic Boris Johnson a declarat joi ca doreste sa ia cetatenia franceza si sa pastreze astfel o legatura cu Uniunea Europeana UE), in timp ce tara sa a renuntat la constructia europeana, potrivit AFP. Brexitul devine realitate: Marea Britanie traieste joi ultimele sale ore sub imperiul regulilor europene.

Cum i-a fortat Emmanuel Macron mana lui Boris Johnson sa semneze acordul post-Brexit

Presedintele Frantei Emmanuel Macron s-a folosit magistral de aparitia noii tulpine a coronavirusului in Marea Britanie, blocand porturile si frontiera , facandu-i pe britanici sa inteleaga ce s-ar intampla in cazul unei iesiri din UE fara acord . Acelasi lucru a zdrobit rezistenta premierului Boris Johnson si a fost decisiv pentru a se ajunge la un acord.

PostBrexit: UE si Marea Britanie semneaza miercuri acordul comercial

Presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, si presedintele Consiliului European, Charles Michel, semneaza miercuri, acordul comercial care va stabili relatiile cu Marea Britanie dupa Brexit. Documentul va fi apoi trimis la Londra pentru a fi semnat, tot miercuri, si de premierul britanic Boris Johnson.

Marea Britanie urmeaza sa semneze in aceasta saptamana un acord de liber schimb cu Turcia

Marea Britanie si Turcia urmeaza sa semneze marti un acord de liber schimb, a anuntat duminica ministerul britanic al comertului, primul dupa ce premierul Boris Johnson a asigurat semnarea unui nou acord comercial cu Uniunea Europeana, transmite Reuters.

Noua tulpina de coronavirus face ravagii in Marea Britanie. Guvernul impune noi restrictii

Prim-ministrul britanic Boris Johnson a declarat miercuri seara ca ritmul abrupt de raspandire a noii variante de coronavirus cere sa fie luate masuri mai dure in anumite regiuni.

Moment istoric. UE si Marea Britanie au semnat acordul post-Brexit. Ce trebuie sa stie romanii, ce lipseste din acest document

Presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, si presedintele Consiliului European, Charles Michel, au semnat, miercuri, acordul post-Brexit incheiat cu Londra. Cel care va da semnatura finala, cu o zi inainte de iesirea efectiva a Marii Britanii din piata unica europeana, este premierul Boris Johnson.

Florin Citu: Romanii care se vor duce in Marea Britanie pentru a lucra sau a studia vor avea nevoie de viza

De la 1 ianuarie 2021, cetatenii europeni, inclusiv romanii, vor avea nevoie de viza pentru a putea lucra si studia in Marea Britanie, in contextul Brexit-ului, a anuntat miercuri premierul Florin Citu, la finalul sedintei de Guvern. Cetatenii care se vor duce in Marea Britanie in scop turistic nu au nevoie de viza.

EXCLUSIV Chefi la cutite, criticata aspru de cel mai tare bucatar roman din Marea Britanie: Amatori, nu profesionisti

Loredan Gargalac, in varsta de 50 de ani si singurul Executive Chef roman din Marea Britanie, nu crede in emisiunile culinare difuzate de cateva dintre posturile centrale de televiziune de pe plaiurile noastre mioritice. Cu riscul de a-si supara colegii de breasla, precum Catalin Scarlatescu sau Florin Dumitrescu, chef Loredan sustine, intr-un interviu acordat in .

Marea Britanie a depasit pragul de 73.000 de decese cauzate de coronavirus

Guvernul britanic a raportat, joi, 964 de noi decese cauzate de coronavirus, ceea ce inseamna ca Marea Britanie a ajuns la un total de 73. 512 persoane care au murit dupa ce s-au infectat cu Covid-19.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )