Libnet.ro
UNICEF

17:30

Tatal lui Boris Johnson cere cetatenia franceza

Hotnews Hotnews,
 Tatal lui Boris Johnson cere cetatenia franceza

Tatal premierului britanic Boris Johnson a declarat joi ca doreste sa ia cetatenia franceza si sa pastreze astfel o legatura cu Uniunea Europeana UE), in timp ce tara sa a renuntat la constructia europeana, potrivit AFP. Brexitul devine realitate: Marea Britanie traieste joi ultimele sale ore sub imperiul regulilor europene. continuă pe Hotnews

Pentru a trece de efectele Brexit, tatal premierului britanic aplica pentru cetatenia franceza

Stanley Johnson, tatal prim-ministrului britanic Boris Johnson, a declarat joi ca este in proces de obtinere a unui pasaport francez pentru a-si mentine legaturile cu Uniunea Europeana dupa Brexit, relateaza Reuters. Fost membru al Parlamentului European, Stanley Johnson a votat, la referendumul din 2016, pentru ramanerea Regatului in UE.

Marea Britanie. Tensiuni politice in tabara premierului Boris Johnson, dupa negocierea si publicarea Acordului post-Brexit

Premierul britanic Boris Johnson cere unitate, pentru a reusi aprobarea Acordului post-Brexit in Parlament. Situtia redevine complicata la Londra, dupa ce factiunea eurosceptica din Partidul Conservator a dat de inteles ca va examina proiectul Acordului negociat cu Uniunea Europeana, inainte de a-l aproba.

Tatal prim-ministrului britanic aplica pentru cetatenia franceza

Stanley Johnson, tatal prim-ministrului britanic Boris Johnson, a declarat joi ca este in proces de obtinere a unui pasaport francez pentru a-si mentine legaturile cu Uniunea Europeana dupa Brexit, relateaza Reuters.

Boris Johnson: Marea Britanie va fi deschisa, generoasa si orientata spre exterior

Premierul britanic Boris Johnson a salutat joi iesirea Regatului Unit de pe piata unica europeana ca fiind un moment incredibil, asigurand ca tara sa va fi deschisa, generoasa si orientata spre exterior, potrivit AFP.

Cum i-a fortat Emmanuel Macron mana lui Boris Johnson sa semneze acordul post-Brexit

Presedintele Frantei Emmanuel Macron s-a folosit magistral de aparitia noii tulpine a coronavirusului in Marea Britanie, blocand porturile si frontiera , facandu-i pe britanici sa inteleaga ce s-ar intampla in cazul unei iesiri din UE fara acord . Acelasi lucru a zdrobit rezistenta premierului Boris Johnson si a fost decisiv pentru a se ajunge la un acord.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2658 seconds )