Libnet.ro
UNICEF

23:45

Boris Johnson a ramas fara majoritate in Parlamentul de la Londra

Hotnews Hotnews,
 Boris Johnson a ramas fara majoritate in Parlamentul de la Londra

Guvernul premierului britanic Boris Johnson a pierdut, marti, majoritatea in Parlament, dupa ce conservatorul Phillip Lee a demisionat, alaturandu-se Partidului Liberal Democrat, scrie AFP. continuă pe Hotnews

FOTO VIDEO Mii de persoane au protestat in Marea Britanie fata de decizia lui Boris Johnson de a suspenda Parlamentul

Mii de persoane au iesit in strada in mai multe orase din Marea Britanie pentru a protesta fata de decizia premierului Boris Johnson de a suspenda Parlamentul. Un drum din Londra a fost blocat de protestatarii care scandeaza Rusine, Boris Johnson.

VIDEO Zeci de mii de britanici, in strada pentru a protesta fata de decizia lui Boris Johnson de a suspenda Parlamentul

Zeci de mii de oameni au iesit pe strada, sambata, in mai multe orase din Marea Britanie, pentru a protesta fata de miscarea prim-ministrului Boris Johnson de a suspenda Parlamentul in ultimele saptamani dinaintea Brexitului, informeaza AFP.

Boris Johnson ia in considerare varianta anticipatelor, cu o zi inainte ca Parlamentul sa incerce sa blocheze un Brexit fara acord

Premierul britanic Boris Johnson ia in considerare varianta alegerilor anticipate in cazul in care parlamentarii ce vor sa opreasca un Brexit fara acord vor invinge guvernul in aceasta saptamana, transmite BBC.

Parlamentul britanic contraataca. Premierul britanic Boris Johnson a pierdut majoritatea in Camera Comunelor. Posibilele implicatii pentru soarta Brexitului

Premierul Boris Johnson a pierdut si fragila majoritate din parlament pe care o mai avea, dupa ce unul dintre parlamentarii conservatori s-a mutat pe banca Opozitiei, un gest care echivaleaza cu plecarea din.

Conflict pe fata intre Boris Johnson si Parlamentul britanic. Legislativul va incerca marti sa lege mainile premierului in privinta Brexitului, acesta a ridicat miza punand pe masa varianta anticipatelor

Parlamentarii britanici ar putea aproba marti prima etapa a planului de blocare a Brexitului fara acord dorit de Boris Johnson, vot ce va aduce Regatul Unit aproape de organizarea de alegeri anticipate luna viitoare, transmite Reuters.

Brexit - Boris Johnson: Fara niciun dubiu! Nu vreau alegeri anticipate

Prim-ministrul britanic Boris Johnson a transmis un mesaj scurt din fata resedintei sale din Downing.

Dupa suspendarea parlamentului, Boris Johnson isi ameninta si colegii de partid rebeli. Ar putea declansa alegeri anticipate

Premierul britanic Boris Johnson ar putea declansa alegeri anticipate din cauza faptului ca ar urma sa-si excluda din partid mai multi colegi considerati drept rebeli, transmite CNN, care citeaza surse din.

Boris Johnson ii ameninta pe rebeli cu excluderea din Partidul Conservator. Posibile alegeri generale inainte de Brexit

Prim-ministrul britanic Boris Johnson a amenintat ca va exclude rebelii din Partidul Conservator daca se opun planurilor lui privind Brexitul si voteaza impotriva unei plecari fara acord a Marii Britanii din Uniunea Europeana.

Boris Johnson ii ameninta pe rebeli cu excluderea din Partidul Conservator

Prim-ministrul britanic, Boris Johnson, a amenintat ca va exclude rebelii din Partidul Conservator daca se opun planurilor lui privind Brexitul si voteaza impotriva unei plecari fara acord a Marii Britanii din Uniunea Europeana, informeaza news. ro.

Boris Johnson pregatit sa-i elimine pe rebeli in frunte cu grei conservatori ca Philip Hammond

Sprijiniti-ma sau veti fi demisi . Boris Johnson este pregatit sa-i elimine pe rebeli in frunte cu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )