Libnet.ro
UNICEF

16:00

Bosch va inaugura in luna mai noua fabrica de la Cluj

Hotnews Hotnews,
 Bosch va inaugura in luna mai noua fabrica de la Cluj

Bosch a stabilit data de 9 mai pentru inaugurarea oficiala a noii sale unitati de productie din Cluj unde a investit 77 milioane euro. Unitatea dezvolta si produce unitati electronice de comanda, semiconductori si senzori pentru industria auto si alte domenii. Bosch are 2. 000 de angajati in Romania, fiind reoprezentata in patru orase: Bucuresti, Blaj, Cluj si Timisoara. continuă pe Hotnews

VIDEO Maitreyi, cea mai noua productie a Teatrului Municipal Baia Mare

Piesa Maitreyi, o viziune inovatoare asupra operei lui Eliade, este cea mai noua productie ce va fi jucata pe scena Teatrului Municipal Baia Mare. in regia lui Adrian Roman, spectacolul promite sa surprinda prin autenticitate si originalitate. Avanpremiera piesei va avea loc joi, iar premiera oficiala in data de 2 martie.

Fabrica Bosch din Jucu va fi inaugurata in luna mai. 325 de persoane lucreaza in unitate

Bosch a stabilit data de 9 mai pentru inaugurarea oficiala a noii sale unitati de productie din Cluj. Compnia a investit 77 de milioane de euro la Jucu si a angajat, deocamdata, 325 de persoane. Fabrica si centrul de cercetare de aici dezvolta si produc unitati electronice de comanda, semiconductori si senzori pentru industria auto si alte domenii.

Autostrada Craiova-Slatina-Pitesti, din nou pe tapet: contractul se va semna in luna mai

Castigatorul licitatiei pentru constructia autostrazii Craiova-Slatina-Pitesti continua sa se lase asteptat. Promis pentru luna decembrie a anului trecut, autoritatile centrale inca amana anuntarea numelui acestuia, fapt ce irita autoritatile din judetele ce vor fi strabatute de viitoarea autostrada de 121 kilometri. Zilele trecute, oficiali din Olt si Dolj au declarat ca semnarea contractului va avea loc pana-n vara.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )