Libnet.ro
UNICEF

01:05

Brad Pitt ar putea fi urmatorul Detectiv din Louisiana

Adevărul Adevărul,
Brad Pitt ar putea fi urmatorul Detectiv din Louisiana

Brad Pitt este unul dintre numele vehiculate pentru a-l inlocui pe actorul Matthew McConaughey in cel de-al doilea sezon al serialului se succes True Detective/Detectivii din Loiusiana, difuzat la postul HBO. continuă pe Adevărul

Crin Antonescu: Referendumul din Crimeea este ilegitim din punct de vedere al dreptului international. Actiunea ferma, conjugata a UE si SUA este necesara pentru a impiedica orice politica de forta

Presedintele Partidului National Liberal, Crin Antonescu, a declarat luni ca Ucraina se afla in fata une agresiuni militare din partea Federatiei Ruse, iar referendumul din Crimeea este ilegitim din punct de vedere al dreptului international. In plus, acesta spune ca indiferent de presiunile politice, militare sau economice pe care Federatia Rusa le foloseste sau le va folosi in aceste zile, avem nevoie de fermitatea Statelor Unite ale Americii in apararea integritatii teritoriale a Ucrainei.

Mircea Geoana: Daca Ponta decide sa candideze, il sprijinim toti. Altfel, ne indreptam catre urmatorul candidat, numele meu este acolo

Senatorul PSD Mircea Geoana a declarat, la emisiunea Dupa 20 de ani difuzata duminica de Pro TV, ca daca Victor Ponta decide sa candideze la Presedintie va fi sprijinit de toti social-democratii, in caz contrar PSD urmand sa se indrepte spre urmatorul candidat, Geoana precizand ca numele sau este acolo. Intrebat daca Victor Ponta va candida la prezidentiale, Geoana a raspuns ca este decizia acestuia si va fi anuntata la nivelul partidului dupa alegerile europarlamentare din 25 mai.

Ministrul Mediului: Programul Rabla ar putea fi reluat din 1 aprilie

Programul Rabla ar putea fi reluat din 1 aprilie. Anuntul a fost facut de ministrul Mediului, Korodi Attila, care a precizat insa ca, in acest an, va fi un sistem diferit, care va exclude certificatele tipizate, cu.

Antonescu: Referendumul din Crimeea este ilegitim. Ucraina se afla in fata unei agresiuni militare din partea Rusiei

Referendumul dinCrimeea este ilegitim din punct de vedere al dreptului international, iar Ucraina se afla in fata unei agresiuni militare din pareta FederatieiRuse, a declarat, luni, presedintele.

Referendumul din Crimeea este o farsa, apreciaza William Hague

Marea Britanie a condamnat duminica referendumul din Crimeea privind alipirea la Rusia, calificandu-l o farsa, si refuza sa recunoasca rezultatul sau, informeaza AFP. Secretarul Foreign.

Secretarul Foreign Office, William Hague: Referendumul din Crimeea este o farsa.

Marea Britanie condamna referendumul din Crimeea privind alipirea la Rusia, calificandu-l o farsa, si refuza sa recunoasca rezultatul sau, informeaza Mediafax. Secretarul Foreign Office, William Hague, a apreciat, intr-o interventie avuta cu o zi inaine de o reuniune a ministrilor de Externe din UE, ca referendumul reprezinta o incalcare a Constitutiei ucrainene. Citeste si: Crimeea va solicita luni alipirea la Rusia Nimic din modul de desfasurare a referendumului nu ne poate convinge ca .

UE: Referendumul din Crimeea este ilegal si ilegitim, iar rezultatul acestuia nu va fi recunoscut.

Referendumul este ilegal si ilegitim, iar rezultatul acestuia nu va fi recunoscut, au declarat presedintii Consiliului European Herman Van Rompuy si Comisiei Europene CE) Jose Manuel Barroso intr-un comunicat comun, informeaza Mediafax. Acest scrutin este, in opinia europenilor, contrar Constitutiei ucrainene si regulilor internationale, adauga ei. Citeste si: REFERENDUM IN CRIMEEA. Votul a inceput. Rusii retrag miliarde de dolari din Vest, de teama sanctiunlor economice. Iateniuk .

Consiliul European: Referendumul din Crimeea este neconstitutional

Consiliul Europei a apreciat intr-un raport preliminar ca referendumul anuntat duminica privind o alipire a Crimeei la Rusia nu este compatibil cu principiile constitutionale. Daniel Holtgen, un purtator de.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )