Libnet.ro
UNICEF

18:45

Bradley Manning, acuzat de furnizarea documentelor catre WikiLeaks, a fost gasit vinovat de spionaj

B1 B1,
Bradley Manning, acuzat de furnizarea documentelor catre WikiLeaks, a fost gasit vinovat de spionaj

Militarul Bradley Manning, acuzat ca a furnizat mii de documente clasificate catre WikiLeaks, a fost gasit de spionaj. Manning nu a fost gasit vinovat si de celalat capat de acuzare, ajutarea inamicului, dar. continuă pe B1

Bradley Manning a fost gasit vinovat de spionaj. Militarul risca o condamnare de peste 100 de ani de inchisoare

Militarul american Bradley Manning, acuzat de furnizarea a sute de mii de documente clasificate site-ului WikiLeaks, a fost gasit vinovat de spionaj, dar nu si de ajutarea inamicului, si risca peste 100 de ani de.

Bradley Manning, sursa Wikileaks, a fost declarat vinovat de incalcarea legii privind spionajul si risca 154 de ani de inchisoare

Bradley Manning, soldatul american care a transmis cateva mii de documente secrete site-ului WikiLeaks, a fost declarat vinovat marti de justitia militara pentru incalcarea legii privind spionajul, dar nu si de complicitate cu inamicul, scrie AFP. Potrivit verdictului citit de judecatorul Denise Lind, Manning risca 154 de ani de inchisoare.

Bradley Manning, cartita WikiLeaks, isi asteapta verdictul

Tanarul militar american Bradley Manning urmeaza sa afle marti verdictul justitiei militare cu privire la cea mai importanta scurgere de documente secrete din istoria americana, pe care acesta le-a trimis site-ului WikiLeaks, relateaza AFP.

Militarul Bradley Manning a fost gasit vinovat

Bradley Manning, militarul din armata Statelor Unite care a furnizat mii de documente secrete organizatiei Wikileaks, a fost condamnat marti pentru spionaj, dar nu si de sprijinirea inamicului.

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )