Libnet.ro
UNICEF

15:15

Brazilia: A inceput cea mai calduroasa vara din ultimii trei ani

România Liberă România Liberă,
Brazilia: A inceput cea mai calduroasa vara din ultimii trei ani

In Brazilia a inceput cea mai calduroasa vara din ultimii trei ani, cu o temperatura de 38 de grade Celsius, inregistrata, marti, in ziua solstitiului, la Rio de Janeiro, . continuă pe România Liberă

Cea mai calduroasa iarna

Craciunul in tricou ar putea fi o realitate anul acesta, datorita temperaturilor neobisnuit de mari pentru luna decembrie. Daca tendinta se mentine, iarna aceasta ar putea fi cea mai calduroasa din istoria Romaniei.

Exporturile de ceasuri elvetiene - cel mai mare declin din ultimii cinci ani

Exporturile de ceasuri elvetiene au inregistrat, in luna noiembrie, cel mai mare declin din ultimii cinci ani, in conditiile in care livrarile spre Hong Kong au scazut cu peste un sfert, transmite Bloomberg, potrivit Agerpres.

Pretul petrolului Brent, la cel mai redus nivel din ultimii 11 ani

Pretul petrolului Brent, de referinta la Bursa din Londra, a atins, ieri, cel mai redus nivel din ultimii 11 ani, pe fondul speculatiilor potrivit carora furnizorii din Orientul Mijlociu pana in Statele Unite vor avea o supraoferta tot mai mare, in cadrul luptei pentru pastrarea cotelor de piata.

Cea mai bogata femeie din Romania are cancer

Doina Dinca, fosta sotie a afaceristului Puiu Popoviciu, trece plin clipe teribile. Femeia considerata candva cea mai bogata femeie din Romania sufera de cancer si a fost deja operata, scrie Libertatea. Ieri,.

A murit Madame Claude, cea mai cunoscuta proxeneta. Viata fabuloasa a matroanei la care apelau actorul Marlon Brando si presedintele John F. Kennedy

Cea mai cunoscuta matroana din Franta, Madame Claude, a murit la varsta de 92 de ani. Cu un trecut tumultos, prostituata ajunsa in varful piramidei datorita serviciilor sale sexuale alimenta cu prostituate oameni celebri ai vremii, printre care actorul Marlon Brando, fostul presedinte american John F Kennedy si legendarul dictator libian Muammar Gaddafi.

Cele mai inedite nunti de vedeta din ultimii 70 de ani

Ultimii 70 de ani, lumea showbiz-ului a cunoscut numeroase nunti fastuoase, ori discrete, toate acestea, insa, cu un mare interes in randul publicului si al Mass Media. Iata cateva din cele mai frumoase nunti de vedeta, despre care s-au scris mii de pagini de ziar .

Cea mai frumoasa fotografie de Craciun

20 decembrie 2015, Rue Neuve, Bruxelles. Cumparaturi intense de sarbatori in magazinele de pe cea mai populata artera comerciala din capitala Europei. Dar, in acelasi timp, si perioada de alerta terorista de gradul 3, care a presupus deja de mai multe saptamani prezenta unor patrule militare.

Simona Halep, invingatoare la sectiunea Cea mai frumoasa tinuta in afara terenului in 2015

Jucatoarearomana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, a fost desemnata invingatoare al sectiunea Cea mai frumoasa tinuta in afara terenului in 2015, in cadrul sondajelor realizate de.

Vatamarile corporale, cea mai mare problema a asiguratorilor

La nivelul sistemului judiciar romanesc sunt inca evidente dificultatile in constatarea si indemnizarea daunelor morale, dovada cea mai elocventa fiind caracterul eterogen al deciziilor instantelor in ceea ce priveste stabilirea cuantumului despagubirilor in spete foarte asemanatoare.

Cea mai mare fana Justin Bieber. Doarme cu sosia din carton a cantaretului si nu vrea sa auda de intalniri: E singurul barbat pentru mine

O tanara din Marea Britanie este, probabil, cea mai mare fana a cantaretului Justin Bieber. Fata in varsta de 22 de ani si-a schimbat numele de familie, alaturand Bieber numelui ei, doarme in pat cu o mascota din carton care il infatiseaza pe artist si foloseste apelativul sotul meu atunci cand vorbeste despre acesta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )