Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vatamarile corporale, cea mai mare problema a asiguratorilor

România Liberă România Liberă,
Vatamarile corporale, cea mai mare problema a asiguratorilor

La nivelul sistemului judiciar romanesc sunt inca evidente dificultatile in constatarea si indemnizarea daunelor morale, dovada cea mai elocventa fiind caracterul eterogen al deciziilor instantelor in ceea ce priveste stabilirea cuantumului despagubirilor in spete foarte asemanatoare. continuă pe România Liberă

Cea mai mare fana Justin Bieber. Doarme cu sosia din carton a cantaretului si nu vrea sa auda de intalniri: E singurul barbat pentru mine

O tanara din Marea Britanie este, probabil, cea mai mare fana a cantaretului Justin Bieber. Fata in varsta de 22 de ani si-a schimbat numele de familie, alaturand Bieber numelui ei, doarme in pat cu o mascota din carton care il infatiseaza pe artist si foloseste apelativul sotul meu atunci cand vorbeste despre acesta.

Regiunile Sud Muntenia, Sud-Vest Oltenia si Centru vor inregistra cea mai mare crestere economica

Produsul Intern Brut al Romaniei se va majora anul viitor cu 4,1%, cele mai mari cresteri urmand sa fie inregistrate in regiunile Sud Muntenia, Sud-Vest Oltenia si Centru, de 4,2%, conform proiectiei principalilor indicatori economico-sociali in profit teritorial, publicata de Comisia Nationala de Prognoza.

Utile: Cu ce poti sa-ti topesti grasimea de pe burta. Secretul ghimbirului. Cum sa gasesti cea mai proaspata carne de porc

5 sfaturi pentru a te simti bine de sarbatori. Nu esti o persoana care se bucura atunci cand aude colindatorii? Pentru unii, stresul cumparaturilor. Bautura miraculoasa care topeste graismea de pe burta. Cum se face. Bautura miraculoasa care topeste graismea de pe burta poate fi facuta acasa dintr-o serie de ingrediente pe care le gasiti cu usurinta la piata. Asa cumperi cea mai proaspata carne de porc!In perioada Sarbatorilor de iarna, din cauza cresterii consumului de carne de porc, exista un mare risc de toxiinfectii alimentare si imbolnaviri cu trichineloza.

Simona Halep, invingatoare la sectiunea Cea mai frumoasa tinuta in afara terenului in 2015

Jucatoarearomana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, a fost desemnata invingatoare al sectiunea Cea mai frumoasa tinuta in afara terenului in 2015, in cadrul sondajelor realizate de.

Cea mai bogata femeie din Romania are cancer

Doina Dinca, fosta sotie a afaceristului Puiu Popoviciu, trece plin clipe teribile. Femeia considerata candva cea mai bogata femeie din Romania sufera de cancer si a fost deja operata, scrie Libertatea. Ieri,.

Colinda, clasificata drept cea mai solemna manifestare a traditiei romanesti. Care sunt semnificatiile ascunse ale cantecelor stravechi

La Craciun, colinda este poate cea mai reprezentativa forma de manifestare a traditiei romanesti. Cele mai raspandite si mai spectaculoase obiceiuri, cu originea in credinte si mituri stravechi, sunt cele legate de sarbatoarea Nasterii lui Iisus si de schimbare a anului.

Cea mai usoara modalitate prin care ajung femeile la orgasm

Pentru unele femei, atingerea orgasmului este o adevarata provocare. Cu toate acestea, reprezentantele sexului frumos au gasit o cale prin care sa se bucure de cea mai intensa placere.

Cristina Neagu si victoria. Ce zice cea mai buna jucatoare a Romniei si a turneului despre medalia de bronz si despre echipa Romniei

S-a vorbit mult de Cristina Neagu in Danemarca in ultimele doua saptamani. De la comentatorii TV care au numit-o cea mai buna jucatoare din lume la antrenorii echipelor adverse, care au spus dupa meciuri ca n-au avut cum s-o opreasca; de la reporterii care i-au numarat golurile, la crainicul care a introdus-o spunand ca handbalul pe care il joaca parca vine de pe alta planeta; de la taximetristii din oras la fanii romani din tribune care i-au scandat numele.

Cristina Neagu, cea mai valoroasa jucatoare de la Campionatul Mondial de Handbal

Handbalista Cristina Neagu a fost declarata cel mai bun inter stanga si cea mai valoroasa jucatoare - MVP - a CM din Danemarca, iar Valentina Elisei Ardean cea mai buna extrema stanga, in All Star Team a competitiei, la care echipa Romaniei a cucerit medalia de bronz.

Cristina Neagu, desemnata cea mai buna jucatoare a Campionatului Mondial

Jucatoarea Cristina Neagu a fost desemnata, duminica, cea mai valoroasa jucatoare de la Campionatul Mondial de handbal din Danemarca.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )