Libnet.ro
UNICEF

16:15

Simona Halep, invingatoare la sectiunea Cea mai frumoasa tinuta in afara terenului in 2015

Antena3 Antena3,
Simona Halep, invingatoare la sectiunea Cea mai frumoasa tinuta in afara terenului in 2015

Jucatoarearomana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, a fost desemnata invingatoare al sectiunea Cea mai frumoasa tinuta in afara terenului in 2015, in cadrul sondajelor realizate de. continuă pe Antena3

Simona Halep, apreciata pentru tinutele sale din afara terenului de tenis

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, a fost desemnata invingatoare al sectiunea Cea mai frumoasa tinuta in afara terenului in 2015, in cadrul sondajelor realizate de site-ul circuitului profesionist feminin - wtatennis. com, preluata de Agerpres.

Miss World 2015. O romanca este cea mai FRUMOASA femeie din estul Europei

Reprezentanta Romaniei la Miss World 2015 a primit titlul Miss World East Europe si a fost premiata cu un contract de modelling in valoare de 30. 000 de euro.

FOTO. Miss World 2015. O ROMANCA este cea mai FRUMOASA femeie din estul Europei

Reprezentanta Romaniei la Miss World 2015 a primit titlul Miss World East Europe si a fost premiata cu un contract de modelling in valoare de 30. 000 de euro.

Gafa de proportii la finala Miss Univers 2015: Miss Columbia, cea mai frumoasa femeie din lume pentru cateva minute

Finala concursului de frumusete Miss Univers 2015 a fost marcata de gafa de proportii a prezentatorului, care a incoronat-o pe reprezentanta Columbiei, cand adevarata castigatoare era Miss Filipine.

Miss World 2015: Cea mai frumoasa femeie din lume este o studenta la Farmacie din Spania. China a impiedicat participarea reprezentantei din Canada

Mireia Lalaguna Royo, care a reprezentat Spania, a fost desemnata Miss World 2015, invingand 113 concurente in cadrul fastuoasei gale ce s-a desfasurat in China si a fost urmarita de aproximativ un miliard de telespectatori din toata lumea.

A refuzat sa joace alaturi de Roger Federer, Rafael Nadal si Serena Williams pentru a se pregati - Simona Halep, multumita de antrenamentele cu Darren Cahill

Simona Halep a fost invitata sa participe la jocurile din Liga Internationala de Tenis, dar numarul doi mondial a refuzat sa joace alaturi de Roger Federer, Rafael Nadal si Serena Williams pentru a se pregati in tara. Am cautat sa ma pregatesc cat de bine pot pentru noul sezon, a declarat Simona.

Andreea Mitu, 100% victorii cu adversare din Top 10 WTA. Simona Halep are doar un succes la trei meciuri cu cele din top

Andreea Mitu, locul 96 WTA, a disputat in 2015 doua meciuri cu jucatoare din Top 10 WTA, castigandu-le pe amandoua, performanta cu care le devanseaza pe Serena Williams 85,7 la suta), Simona Halep 33,3 la suta) sau Maria Sarapova 75 la suta.

A primit un colet care trebuia sa ii faca viata mai frumoasa. Cand l-a deschis a realizat ca traieste un cosmar

A primit un colet care trebuia sa ii faca viata mai frumoasa. Cand l-a deschis a realizat ca traieste un cosmar.

Vatamarile corporale, cea mai mare problema a asiguratorilor

La nivelul sistemului judiciar romanesc sunt inca evidente dificultatile in constatarea si indemnizarea daunelor morale, dovada cea mai elocventa fiind caracterul eterogen al deciziilor instantelor in ceea ce priveste stabilirea cuantumului despagubirilor in spete foarte asemanatoare.

Cea mai mare fana Justin Bieber. Doarme cu sosia din carton a cantaretului si nu vrea sa auda de intalniri: E singurul barbat pentru mine

O tanara din Marea Britanie este, probabil, cea mai mare fana a cantaretului Justin Bieber. Fata in varsta de 22 de ani si-a schimbat numele de familie, alaturand Bieber numelui ei, doarme in pat cu o mascota din carton care il infatiseaza pe artist si foloseste apelativul sotul meu atunci cand vorbeste despre acesta.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )