Libnet.ro
UNICEF

23:45

BRD Bucharest Open: Simona Halep, principala favorita - Patru jucatoare din Romania direct pe tabloul principal

Hotnews Hotnews,
 BRD Bucharest Open: Simona Halep, principala favorita - Patru jucatoare din Romania direct pe tabloul principal

Federatia Romana de Tenis a anuntat lista jucatoarelor care vor participa la BRD Bucharest Open, principala favorita a competitiei urmand sa fie Simona Halep a castigat trofeul in 2014). Romania va avea patru jucatoare acceptate direct pe tabloul principal al competitiei. Turneul este dotat cu premii totale in valoare de 226. 750 USD si se va disputa in perioada 11-17 iulie 2016, la Arenele BNR din Bucuresti. continuă pe Hotnews

BRD Bucharest Open 2016: Patru romance, pe tabloul principal. Simona Halep va fi principala favorita

A treia editie a BRD Bucharest Open, turneul WTA care se disputa la Bucuresti din anul 2014 incoace, va avea cateva nume importante pe tablou, in frunte cu romanca Simona Halep.

Simona Halep va participa la BRD Bucharest Open

Federatia Romana de Tenis a facut publica luni lista oficiala a jucatoarelor de tenis ce vor participa la turneul WTA desfasurat la Bucuresti. Simona Halep se regaseste pe aceasta lista si va fi.

Simona Halep se mentine pe locul 5 in clasamentul WTA

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep se mentine pe locul al cincilea, cu 4. 372 de puncte, in clasamentul WTA, dominat in continuare de americanca Serena Williams 8. 330 pct), urmata de spaniola Garbine Muguruza 6. 766 pct), poloneza Agnieszka Radwanska 6. 080 pct) si germanca Angelique Kerber 5. 330 pct), informeaza Agerpres.

Simona Halep s-a accidentat la un antrenament. Participarea la Wimbledon in pericol

Aflata la Londra unde pregateste participarea la Wimbledon, al treilea turneu de Mare Slem al anului, jucatoarea Simona Halep s-a accidentat, vineri dupa-amiaza, la un antrenament.

Moment dificil pentru Simona Halep

Simona Halep are probleme dupa accidentarea suferita la tendonul lui Ahile, din pricina careia s-a retras si de la Birmingham, iar a 5-a jucatoare a lumii nu se poate pregati normal pentru turneul de la Wimbledon, acuzand din nou dureri la piciorul stang, transmite Mediafax.

Ultima ora: alte probleme pentru Simona Halep! Antrenamentul s-a oprit rapid

Acuzand dureri la tendonul lui Ahile, Simona Halep s-a retras inaintea turneului de la Birmingham, insa necazurile nu s-au oprit aici.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )