Libnet.ro
UNICEF

12:15

Brexit: Care sunt noile conditii de calatorie in Marea Britanie pentru romani, de la 1 ianuarie 2021

Adevărul Adevărul,
Brexit: Care sunt noile conditii de calatorie in Marea Britanie pentru romani, de la 1 ianuarie 2021

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat miercuri ca incepand cu data de 1 ianuarie 2021, Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord isi va asuma pe deplin statutul de stat tert in relatia cu statele Uniunii Europene, inclusiv cu Romania. Din aceasta perspectiva, regimul de vize si conditiile de calatorie pentru cetatenii europeni, inclusiv cei romani, se vor schimba. continuă pe Adevărul

BREXIT Ce trebuie sa stie romanii care vor calatori in Marea Britanie despre costul comunicatiilor in roaming de la 1 ianuarie 2021

Operatorii telecom din Romania nu vor mai avea obligatia legala de a oferi utilizatorilor roaming la tarife nationale Roam like at home - RLAH) pe teritoriul Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord inclusiv Gibraltar), incepand cu data de 1 ianuarie 2021, ca urmare a incheierii perioadei de tranzitie dupa retragerea acestei tari din Uniunea Europeana. Tarifele vor fi stabilite in conditii comerciale, iar romanii care vor calatori in Marea Britanie ar trebui sa verifice in prealabil la furnizorul lor tarifele de roaming aplicabile, recomanda marti Autoritatea de reglementare in comunicatii. Vezi in articol ce masuri de protectie se vor mentine.

BREXIT: Un acord comercial intre UE si Marea Britanie, aproape de finalizare

Potrivit publicatiei britanice The Sun, citata de Reuters, un acord comercial in contextul Brexit, incheiat intre Uniunea Europeana si Marea Britanie, este aproape finalizat si ar putea fi incheiat cat de.

Prima romanca vaccinata impotriva COVID-19, in Marea Britanie: A durut, dar n-am avut niciun efect advers

Alina Vintila a lucrat in presa, inclusiv la Adevarul, inainte de a face o schimbare radicala, plecand din tara. Acum, din postura unui om care lucreaza in sistemul sanitar, ea a beneficiat de primele doze de vaccin, care au fost distribuite in Marea Britanie.

DIGI anunta reducerea tarifelor la apelurile receptionate in UE si la datele mobile in roaming, de la 1 ianuarie 2021. Ce tarife va practica in Marea Britanie dupa Brexit

Abonatii DIGIRCSRDS care se afla sau calatoresc in Marea Britanie si Gibraltar vor avea in 2021 aceleasi preturi pentru apelurile internationale si roaming ca pentru celelalte destinatii din UE si Spatiul Economic European SEE), atat timp cat autoritatile europene sau nationale nu vor face alte recomandari operatorilor de comunicatii mobile, a anuntat miercuri grupul de comunicatii. in plus, compania controlata de miliardarul oradean Zoltan Teszari a anuntat ca va reduce tarifele la apelurile receptionate in UE si la datele mobile in roaming, de la 1 ianuarie 2021.

Reuniune de urgenta la Bruxelles pe tema restrictiilor de calatorie cu Marea Britanie

Ambasadorii tarilor membre ale Uniunii Europene se vor reuni luni intr-o sedinta de criza in care vo.

Marea Britanie si Uniunea Europeana vor continua azi negocierile pentru acordul comercial post-Brexit

Marea Britanie si Uniunea Europeana vor continua azi discutiile pentru acordul comercial post-Brexit, dar negocierile raman dificile, iar diferentele de opinie semnificative, a declarat, duminica, o sursa guvernamentala.

Marea Britanie si Uniunea Europeana vor continua astazi negocierile dificile pentru acordul comercial post-Brexit

Marea Britanie si Uniunea Europeana vor continua astazi discutiile pentru acordul comercial post-Brexit, dar negocierile raman dificile, iar diferentele de opinie semnificative, a declarat, duminica, o sursa guvernamentala, citata de Reuters si News. ro.

Ultima ora: Romania suspenda zborurile spre si dinspre Marea Britanie. Carantina pentru cei care vin din Marea Britanie

Romania a blocat zborurile cu Marea Britanie dupa identificarea unei noi tulpini de coronavirus care circula in Regatul Unit. Conform expertilor noua varianta a coronavirusului este mult mai contagioasa, dar inca nu se stie daca formele de COVID-19 pe care le provoaca sunt mai grave.

Vaccinurile anti-Covid sunt eficiente si impotriva noii tulpini de coronavirus din Marea Britanie, potrivit expertilor Uniunii Europene

Expertii Uniunii Europene sustin cavaccinurile impotriva COVID-19sunt eficace si impotriva noii tulpini a coronavirusului SARS-CoV-2 descoperita in Marea Britanie, potrivitministrului german al.

BODE, DESPRE RESTRICTII: Romania trebuie sa se uite cu mare atentie la ce se intampla in Marea Britanie

Ministrul propus al Afacerilor Interne, Lucian Bode, a afirmat, astazi, intrebat daca sunt necesare noi restrictii in perioada sarbatorilor de iarna, ca Romania trebuie sa se uite cu mare atentie la ce se intampla in Marea Britanie, relateaza Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2505 seconds )