Libnet.ro
UNICEF

05:15

Brexit: Germania impune prima conditie in negocierile cu Marea Britanie - 'Daca vom afla asa ceva, va fi sfarsitul comportamentului bun al UE

B1 B1,
Brexit: Germania impune prima conditie in negocierile cu Marea Britanie -

Detlef Seif, un apropiat al cancelarului german Angela Merkel avertizeaza Marea Britanie ca va putea avea acces la piata Uniunii Europene dupa Brexit, doar daca va accepta conditiile stabilite de Bruxelles,. continuă pe B1

Efectul Brexit asupra studentilor si muncitorilor romani din Marea Britanie

Expertii spun ca odata demarat Brexit-ul se va deschide o adevarata cutie a Pandorei, cu consecinte imprevizibile pentru soarta celor care studiaza sau muncesc in Marea Britanie.

Tajani: PE va bloca orice acord pentru Brexit care nu garanteaza drepturile cetatenilor UE din Marea Britanie

Presedintele Parlamentului European, Antonio Tajani, a sugerat miercuri, dupa declansarea Brexit, ca Parlamentul European va bloca orice acord pentru Brexit care nu garanteaza drepturile cetatenilor europeni din Marea Britanie si a pledat pentru negocieri corecte si transparente.

Marea Britanie nu ameninta Europa in privinta cooperarii pe securitate

ACTUALIZARE 11:52 Premierul Scotiei cere oficial premierului May un nou vot pentru independentaPrim-ministrul Scotiei, Nicola Sturgeon, i-a scris premierului britanic Theresa May o scrisoare prin care ii cere oficial sa permita organizarea unui al doilea referendum pentru independenta Scotiei, inainte de iesirea Marii Britanii din blocul comunitar european, informeaza Reuters.*ACTUALIZARE 10:02 Germania avertizeaza Marea Britanie sa nu adopte o politica de dumping comercial*ACTUALIZARE 09:50 Pretul caselor din Regatul Unit, la prima scadere lunara din 2015 si pana acum---Londra nu incearca sa ameninte UE in legatura cu cooperarea in domeniul securitatii, a declarat, ieri, David Davis, ministrul pentru Brexit, subliniind ca nu acest lucru a vrut sa transmita Regatul Unit prin scrisoarea premierului Theresa May catre liderii europeni, in care aceasta afirma ca esecul negocierilor ar duce la slabirea cooperarii in domeniul luptei antiteroriste.

Avertisment dur pentru Marea Britanie, dupa declansarea Brexit

Marea Britanie ramane un partener pentru Uniunea Europeana si NATO, in pofida declansarii Brexit-ului, a estimat miercuri guvernul german, care a atentionat in acelasi timp ca negocierile nu.

Primele tensiuni intre UE si Marea Britanie, vizibile inca din prima zi a Brexit

Marea Britanie incepe joi sarcina dificila de a-si dezlega legislatia de cea a UE, in timp ce primele semne de tensiuni intre Londra si Bruxelles au aparut deja, din prima zi a procesului de divort de doi ani, comenteaza AFP.

AFP, despre Brexit: Uniunea Europeana dezvaluie, vineri, primul plan de negocieri privind iesirea Marii Britanii din UE. Johnson: Marea Britanie are un angajament pentru securitatea si apararea Europei. Donald Tusk: Londra nu va face din securitate o miza

Uniunea Europeana prezinta, vineri, liniile mari ale planului de negociere cu Marea Britanie, la doua zile de la declansarea procesului de retragere din blocul comunitar.

Ministrul pentru Brexit: Marea Britanie nu ameninta UE in privinta cooperarii de securitate, in contextul Brexit

Marea Britanie nu a intentionat sa ameninte Uniunea Europeana atunci cand a declarat ca viitoarea cooperare in combatarea terorismului va fi slabita daca iesirea tarii din blocul comunitar se va face fara un acord cuprinzator.

Teritoriul pe care l-ar putea pierde Marea Britanie dupa Brexit

Iesirea din Uniunea Europeana o poate costa pe Marea Britanie un teritoriu strategic. UE a pus viitorul Gibraltar in joc in cadrul negocierilor Brexit.Spania va trebui sa dea unda verde pentru ca.

UE refuza acordurile paralele cu Marea Britanie. Europa pune piciorul in pragul Londrei, in chestiunea Brexit

Temerile Marii Britanii ca Uniunea Europeana va trage de timp cat va putea in procedura Brexit s-au dovedit neintemeiate. La o zi dupa anuntul oficial, UE s-a declarat pregatita pentru lansarea negocierilor cu Marea Britanie.

Brexit: Donald Tusk face public ghidul de negociere al UE cu Marea Britanie

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk urmeaza sa deapublicitatii vineri un ghid de negociere al Uniunii Europene cu MareaBritanie dupa ce premierul Theresa May a declansat in urma cu doua zileprocesul de iesire a Regatului unit din blocul comunitar, scrie BBCNewsin pagina electronica. Documentul va fi adoptat de Consiliul Europeandin 29 aprilie.

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )