Libnet.ro
UNICEF

22:30

Brexit. Lupta pentru succesiunea lui David Cameron se intensifica. Cine este creditat cu prima sansa

Adevărul Adevărul,
Brexit. Lupta pentru succesiunea lui David Cameron se intensifica. Cine este creditat cu prima sansa

Principalii rivali in cursa pentru succesiunea premierului demisionar David Cameron isi transmit, prin presa scrisa si emisiuni televizate, mesaje din ce in ce mai taioase, intr-un ultim efort de crestere a sprijinului in randul conservatorilor, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

BREXIT. Theresa May pare a fi favorita la succesiunea lui David Cameron

Dupa retragerea surprinzatoare a lui Boris Johnson din cursa pentru succesiunea lui David Cameron la conducerea conservatorilor britanici si a guvenului de la Londra, cursa in care la fel de surprinzator a intrat ministrul de justitie Michael Gove, fost aliat al lui Johnson, ministrul de interne Theresa May pare sa aiba cele mai multe sanse de a deveni premierul care va negocia iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana, relateaza AFP intr-un comentariu publicat vineri, preluat de Agerpres.

Ministrul de Interne din Marea Britanie, Theresa May, favorita pentru inlocuirea lui David Cameron

Ministrul de Interne din Marea Britanie, Theresa May este favorita pentru inlocuirea lui David Cameron in fruntea Partidului Conservator si ca premier, dupa ce mai multi parlamentari si-au declarat sustinerea pentru ea, scrie Bloomberg.

Brexit inseamna Brexit!. Theresa May pare a fi favorita la succesiunea lui David Cameron

Dupa retragerea surprinzatoare a lui Boris Johnson din cursa pentru succesiunea lui David Cameron la conducerea conservatorilor britanici si a guvenului de la Londra, cursa in care la fel de surprinzator a.

BREXIT. Cine ii va lua locul lui David Cameron in cea mai grea perioada a Marii Britanii

Ministrul de Interne din Marea Britanie, Theresa May, a ajuns cu un pas mai aproape de a-i lua locul lui David Cameron in fruntea Partidului Conservator si ca premier, dupa ce mai multi parlamentari si-au.

Brexit: Cine ii va lua locul lui David Cameron la conducerea Guvernului britanic

Dupa retragerea lui fostului primar al Londrei, Boris Johnson, din cursa pentru conducerea conservatorilor britanici si a Guvenului Regatului Unit, ministrul de Interne Theresa May pare sa aiba cele mai multe sanse.

Surpriza uriasa pe scena politica britanica: Favorit sa il inlocuiasca pe David Cameron, Boris Johnson a anuntat ca nu candideaza pentru functia de premier

Declaratii surprinzatoare ale fostului primar al Londrei, Boris Johnson. Liderul campaniei pro-Brexit considerat unul dintre favoriti la inlocuirea lui David Cameron ca prim-ministru, a anuntat ca nu va.

Theresa May, ministrul de Interne britanic, favorita pe pozitia lui David Cameron

Theresa May, ministrul de Interne britanic, favorita pe pozitia lui David Cameron .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3032 seconds )