Libnet.ro
UNICEF

12:45

Ministrul de Interne din Marea Britanie, Theresa May, favorita pentru inlocuirea lui David Cameron

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministrul de Interne din Marea Britanie, Theresa May, favorita pentru inlocuirea lui David Cameron

Ministrul de Interne din Marea Britanie, Theresa May este favorita pentru inlocuirea lui David Cameron in fruntea Partidului Conservator si ca premier, dupa ce mai multi parlamentari si-au declarat sustinerea pentru ea, scrie Bloomberg. continuă pe Ziarul Bursa

BREXIT. Cine ii va lua locul lui David Cameron in cea mai grea perioada a Marii Britanii

Ministrul de Interne din Marea Britanie, Theresa May, a ajuns cu un pas mai aproape de a-i lua locul lui David Cameron in fruntea Partidului Conservator si ca premier, dupa ce mai multi parlamentari si-au.

Vladimir Putin: Efectele traumatice al rezultatului referendumului din Marea Britanie se vor face resimtite pentru o lunga perioada de timp

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat joi ca efectele referendumului din Marea Britanie se vor resimti pentru mult timp de acum inainte, informeaza agentia Tass. Rusia va urmari cu atentie.

IPP cere MAE sa ia masuri pentru stoparea manifestarilor impotriva romanilor din Marea Britanie

Institutul pentru Politici Publice IPP) solicita Ministerului Afacerilor Externe MAE) sa precizeze ce demersuri a facut pe langa Guvernul britanic si pe langa Home Office pentru a stopa valul manifestarilor xenofobe impotriva cetatenilor romani din Marea Britanie si sa sporeasca demersurile in acest sens.

Vodafone nu a decis daca isi muta sediul din Marea Britanie

Vodafone Group Plc, al doilea mare operator de telefonie mobila din lume, a avertizat ca si-ar putea muta sediul central din Marea Britanie, in functie de rezultatul negocierilor privind iesirea tarii din Uniunea Europeana Brexit).

Serial RL. Cum vad romanii din Marea Britanie Brexit-ul: Statul s-a intors la rasismul anilor 70

Mircea Maer este redactor-sef al publicatiei Ziarul Romanesc care apare saptamanal in Marea Britanie. Acesta spune ca exista o stare de incertitudine in randul romanilor care locuiesc, muncesc sau studiaza in Regatul Unit.

PNL a lansat o campanie de informare postBrexit dedicata romanilor din Marea Britanie

Partidul National Liberal a lansat, astazi, prin intermediul Organizatiei liberale Diaspora, o campanie de informare postBrexit pentru romanii care traiesc in Marea Britanie, intitulata Alaturi de romanii din UK, si cere Guvernului infiintarea unei linii telefonice acestia, potrivit unui comunicat al PNL trimis redactiei.

BREXIT. PNL a lansat o campanie de informare pentru romanii din Marea Britanie

Partidul National Liberal a lansat, joi, prin intermediul Organizatiei liberale Diaspora, o campanie de informare postBrexit pentru romanii care traiesc in Marea Britanie.

Europarlamentarii PSD ii cer lui Iohannis sa prezinte un plan pentru romanii din Marea Britanie

Delegatia eurodeputatilor PSD spera ca la consultarile de la Cotroceni pe tema Brexit, presedintele Klaus Iohannis sa prezinte un plan privind gestionarea situatiei romanilor din Marea Britanie. Social-democratii din PE sustin ca presedintele Iohannis a avut posibilitatea, la Consiliul European, sa vada exact pozitionarile celorlalti membri ai UE, dar si a liderilor de institutii europene, pentru a formula o pozitie.

Ambasadorul Dan Mihalache face apel la calm pentru romanii din Marea Britanie

Ambasadorul Romaniei la Londra, Dan Mihalache, ii indeamna la calm pe romanii din Marea Britanie, dupa Brexit. Dan Mihalache spune ca nu exista niciun risc imediat ca acestia sa is.

Studentii romani din Marea Britanie se tem de efectele Brexit-ului: Ne este frica de ce va urma. Este posibil sa nu putem termina facultatile la care suntem inscrisi

Odata cu apropierea Brexitului, studentii romani au inceput sa-si faca griji pentru ce va urma. Acestia se tem ca li se vor incheia carierele chiar inainte sa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )