Libnet.ro
UNICEF

09:45

BREXIT Soc in industria confectiilor din Romania: Am in cont lire din vanzari cu care trebuie sa platesc salarii

Adevărul Adevărul,
BREXIT Soc in industria confectiilor din Romania: Am in cont lire din vanzari cu care trebuie sa platesc salarii

Brexit. Judetul Vrancea are una dintre cele mai dezvoltate industrii de confectii din Romania, fiind un sector de activitate cu peste 10. 000 de oameni. Patronii firmelor de confectii, care au contracte numeroase contracte cu parteneri din Anglia, se arata foarte ingrijorati. continuă pe Adevărul

Cele mai frumoase masini din Romania, pe podium la Concursul de Eleganta Sinaia

Treizeci de automobile vor fi expuse sambata la Domeniul Regal Peles, vehicule istorice detinute de colectionari din Romania, Bulgaria, Ungaria si Republica Moldova.

Mii de medicamente vor fi retrase din Romania, sute de mii de cutii si flacoane iau calea exportului

Coalitia Organizatiilor Pacientilor cu Afectiuni Cronice din Romania COPAC) atrage atentia asupra situatiei grave generate de lipsa medicamentelor, precizand ca autoritatile nu iau nicio masura si nu comunica public datele.

Patru jucatoare din Romania pe tabloul principal la Bucharest Open

Editia din 2016 a turneului WTA de la Bucuresti se va bucura de prezenta a patru jucatore din Romania pe tabloul principal.

Remus Borza, despre iesirea Hidroelectrica din insolventa: In 2016, predam aceasta societate cu indicatori care ar face invidioasa orice companie din Romania

Hidroelectrica a devenit cea mai profitabila companie din Romania, dupa ce, in perioada insolventei, au fost taiate costuri pe toate palierele, a declarat, marti, Remus Borza, reprezentantul Euro Insol, administratorul judiciar al Hidroelectrica, intr-o conferinta de presa prilejuita de iesirea societatii din insolventa, potrivit Agerpres. In 2016, predam celor doi actionari, Ministerul Energiei si Fondul Proprietatea, aceasta societate cu indicatori care ar face invidioasa orice companie din Romania. Am taiat in carne vie pe toate palierele de costuri, a spus Borza.

Alerta alimentara: Pepeni injectati pe tarabele pietelor din Romania

Cu toate ca par destul de apetisanti, multi dintre pepenii din pietele romanesti pot fi injectati cu substante careaccelereaza cresterea si coacerea. Amanuntul carearata deosebirea.

Actorul Channing Tatum va produce un serial politist inspirat din Romania comunista a anilor 80

Actorul Channing Tatum va produce intr-un serial politist de comedie, a carui actiune se petrece in Romania comunista a anilor 1980. Povestea este centrata pe doi politisti care urmaresc sa.

Situatie alarmanta in sistemul medical: 82,3% din tinerii medici vor sa plece din Romania (VIDEO)

Peste 80 la suta din tinerii medici din Romania ar putea sa plece din tara. Acestia sunt nemultumiti de nivelul de salarizare, conditiile din unitatile medicale si orele suplimentare de munca, arata un.

GSP: 30% din copiii institutionalizati in casele de copii din Romania primesc medicatie psihiatrica

Un procent de 30% din totalul copiilor care sunt institutionalizati in casele de copii din Romania primesc medicatie psihiatrica, conform GSP, care citeaza date furnizate de Autoritatea pentru Protectia Copilului si care prezinta situatia dintr-un.

Wienerberger a lansat un nou produs inovativ, unic pe piata din Romania, Porotherm 36,5 TermoPlus, pentru zidarie fara termoizolatie suplimentara

Wienerberger a lansat pe piata romaneasca Porotherm 36,5 TermoPlus. Acesta este un bloc ceramic slefuit cu insertii de vata minerala bazaltica destinat zidariilor cu rosturi subtiri, la executia peretilor nestructurali din zidarie. Zidaria realizata cu Porotherm 36,5 TermoPlus aduce un plus de confort in cladiri si locuinte avand cea mai buna performanta termica si prin mentinerea temperaturii optime in locuinta, indiferent de anotimp si in orice conditii.

Polonezii de la Orbis au inceput constructia primului hotel Ibis Styles din Romania

Orbis Hotel Group, cea mai mare retea hoteliera din Europa de Est care opereaza brandurile AccorHotels, a inceput lucrarile de constructie la primul hotel Ibis Styles din tara, la Arad. Hotelul va fi deschis in primavara anului 2017.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )