Libnet.ro
UNICEF

17:30

Cele mai frumoase masini din Romania, pe podium la Concursul de Eleganta Sinaia

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cele mai frumoase masini din Romania, pe podium la Concursul de Eleganta Sinaia

Treizeci de automobile vor fi expuse sambata la Domeniul Regal Peles, vehicule istorice detinute de colectionari din Romania, Bulgaria, Ungaria si Republica Moldova. continuă pe Wall-Street Ro

Care sunt cele mai frumoase trei goluri din grupele Campionatului European. Unul a fost inscris chiar in poarta Romaniei (VIDEO)

Cu o zi inainte de inceperea meciurilor din optimile Campionatului European de Fotbal, francezii au realizt un top al celor mai frumoase goluri din grupe. Dimitri Payet se afla in fruntea topului.

Cele mai populare masini diesel polueaza mai mult la temperaturi de sub 18 grade - studiu

Emisiile de oxizi de azot ale celor mai populare masini diesel din piata sunt clar mai mari la termperaturi de sub 18 grade, arata o cercetare facuta de compania de testare Emissions Analytics citata de BBC. Regulile europene permit companiilor auto sa dezactiveze unele sisteme de control al emisiilor la temperaturi reduse, in ideea de a proteja motorul, insa datele arata ca unii producatori exagereaza si stabilesc niveluri mai ridicate de temperatura. Problema cea mare cu reducerea emisiilor de noxe este ca motorul ajunge sa foloseasca mai mult combustibil, astfel ca sunt mai mari emisiile de dioxid de carbon.

Criza de sange la unul dintre cele mai mari spitale din Romania. Situatia este fara precedent!

Unul dintre cele mai mari spitale din Romania nu are sange. Doar azi, 24 iunie, la Institutul Fundeni, o suta de pacienti dependenti de transfuzii au primit sange cat sa nu.

Cele mai importante scene din episodul Batalia Bastarzilor din Game of Thrones, explicate de producatori si actori. Ce secrete se ascund pe platourile de filmare (VIDEO)

Batalia Bastarzilor este cel mai asteptat episod de pana acum din Game of Thrones, dar si cel mai costisitor. Nu mai putin de 25 de zile de filmare i-au fost dedicate.

VIDEO Euro 2016: Ungaria - Portugalia 3-3/ Spectacol la Lyon - Partida cu cele mai multe goluri din competitie

Ungaria si Portugalia au remizat in ultima partida din Grupa F, scor 3-3, oferind cel mai frumos meci de pana acum la Euro 2016. Gera a deschis scorul pentru unguri 19'), Nani a egalat in minutul 42, iar in repriza secunda, Dzsudzsak 47', 55') si Ronaldo 50', 62') si-au trecut in cont cate o dubla. Ungaria se califica in optimile de finala ale Campionatului European din Franta de pe primul loc in Grupa F, cu 5 puncte. Portughezii au reusit si ei calificarea, insa doar de pe locul al treilea, cu 3 puncte acumulate. Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei Ungaria vs Portugalia.

Vot final pentru cei mai buni profesori din Romania

Mai sunt cateva zile in care puteti vota pentru cei mai buni 10 profesori dintara!Campania nationala Liga Profesorilor Exceptionali,lansata de Fundatia Dan Voiculescu pentru.

Cum au abordat cele mai importante ziare din Marea Britanie tema referundumului din Regat (FOTO)

Vineri este ziua decisiva asupra viitorului Marii Britanii cu privire la iesirea sau ramanerea in UE. in acest sens publicatiile britanice au ales pentru prima pagina a ziarelor de astazi.

Cum au abordat cele mai importante ziare din Marea Britanie tema referendumului din Regat (FOTO)

Vineri este ziua decisiva asupra viitorului Marii Britanii cu privire la iesirea sau ramanerea in UE. in acest sens publicatiile britanice au ales pentru prima pagina a ziarelor de astazi.

Cea mai frumoasa primarita din Romania, la Subiectiv

Locuitorii comunei aradene Petris au ales-o pe Irina Onescu in functia de primar. Tanara de 31 de ani a vorbit joi, la Subiectiv cu Razvan Dumitrescu despre cum a ajuns sa candideze,.

VIDEO Festivalul de Film de la Campulung va aduce in Bucovina cele mai noi filme din India si Danemarca

Prima editie a Campulung Film Fest va avea loc in perioada 26-28 august 2016, la Campulung Moldovenesc, in judetul Suceava. Festivalul va avea doua sectiuni dedicate unor prestigioase scoli de film, cea din Danemarca si cea din India.

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1958 seconds )