Libnet.ro
UNICEF

05:30

BREXIT. Statele fondatoare fac presiuni asupra Marii Britanii pentru a iesi mai repede din UE. Englezii vor un nou referendum

România Liberă România Liberă,
BREXIT. Statele fondatoare fac presiuni asupra Marii Britanii pentru a iesi mai repede din UE. Englezii vor un nou referendum

Numarul celor care au votat petitia prin care se cere un nou referendum privind Brexit-ul a crescut la doua milioane, anunta The Independent. continuă pe România Liberă

BREXIT. Statele fondatoare,presiuni pentru iesirea rapida a Marii Britanii din UE. Englezii se razgandesc. Aproape trei milioane au semnat pentru un nou referendum

In timp ce statele fondatoare ale Uniunii Europene fac presiuni asupra Marii Britanii sa stabileasca rapid cand va iesi din UE, doua milioane de englezi au semnat o petitie prin care cer un nou referendum privind Brexit-ul.

Cele sase state fondatoare UE ii cer Marii Britanii sa iasa cat mai repede posibil, pentru a pune capat incertitudinii

Cele sase state fondatoare UE ii cer Marii Britanii sa iasa din Uniune cat mai repede posibil, pentru a pune capat incertitudinii si a-i permite blocului european sa se concentreze pe viitorul sau, relateaza AFP, potrivit News. ro.

BREXIT. Ce efecte va avea iesirea Marii Britanii din UE asupra industriei din Romania

Industria romaneasca nu va resimti in mod direct efectele unei iesiri din Uniunea Europeana a Marii Britanii, intrucat nu exista la ora actuala investitii majore britanice, a declarat,.

Brexit. Cele sase state fondatoare UE ii cer Marii Britanii sa iasa cat mai repede posibil, pentru a pune capat incertitudinii

Cele sase state fondatoare UE ii cer Marii Britanii sa iasa din Uniune cat mai repede posibil, pentru a pune capat incertitudinii si a-i permite blocului european sa se concentreze pe viitorul sau, relateaza AFP.

Un Brexit ar putea duce la destramarea Regatului Unit al Marii Britanii

Un eventual Brexit ar insemna pentru Marea Britanie nu doar un divort de Uniunea Europeana, ci si o posibila destramare a tarii, sustin analistiiconsultati de euronews.

Brexit. Miturile care au dominat campania in favoarea iesirii Marii Britanii din UE

Campania in favoarea iesirii Marii Britanii din UE derulata inainte de referendumul de joi a fost dominata de numeroase mituri, relateaza AFP si The Guardian, care prezinta o parte din ele.

Vedete contra Brexit: Prezentatorii Top Gear sustin ramanerea Marii Britanii in cadrul Uniunii Europene (VIDEO)

In apropierea referendumului din Marea Britanie, tot mai multe celebritati si oameni politici iau atitudine pentru evitarea brexitului. Si vedetele emisiunii auto Top Gear, britanicii Jeremy Clarkson and.

BREXIT. Cum va fi afectata pozitia Marii Britanii in lume, dupa iesirea din UE

Marea Britanie inca face parte din Consiliul de Securitate al Natiunilor Unite, G7 si NATO, dar sunt multe intrebari legate de influenta sa diplomatica, in contextul iesirii din Uniunea Europeana, arata publicatia The Guardian.

O zi pana la votul decisiv pentru ramanerea Marii Britanii in UE/ Actualizare permanenta

ACTUALIZARE 17:30 O deputata britanica anti-Brexit, amenintata pe Twitter ca ii vor fi ucisi copiii Deputata laburista Yvette Cooper a primit un mesaj pe contul sau de Twitter in care era amenintata ca ii vor fi ucisi copiii si nepotii, ca urmare a campaniei facute de aceasta in favoarea ramanerii Marii Britanii in UE, relateaza astazi pagina online a publicatiei The Independent. *ACTUALIZARE 17:10 Comisia Electorala din Marea Britanie: 46,5 milioane de britanici au drept de vot *ACTUALIZARE 16:40 Ifo: Cei mai multi reprezentanti ai companiilor din Germania cred ca un posibil Brexit nu le va afecta afacerile. *ACTUALIZARE 15:55 Jean-Claude Juncker: Iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana, un act de automutilare *ACTUALIZARE 13:40 Premierul italian ii indeamna pe britanici sa ramana in Uniunea Europeana *ACTUALIZARE 12:40 Cele doua tabere depun ultimele eforturi pentru a-i convinge pe cei indecisi *ACTUALIZARE 11:30 1. 300 de directori de companii din Marea Britanie sunt pentru ramanerea in UE *ACTUALIZARE 10:00 George Soros: Brexit ar avea un impact imediat si dramatic asupra pietelor financiare, investitiilor, preturilor si locurilor de munca.

BREXIT. Cum este lovita Real Madrid de decizia Marii Britanii de a iesi din Uniunea Europeana

Iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana are impact si asupra fotbalului, iar Real Madrid are deja o problema, pentru ca galezul Gareth Bale a devenit jucator extracomunitar si clubul madrilen ar.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2415 seconds )