Libnet.ro
UNICEF

16:15

Brexit. Theresa May, candidata la postul de premier al Marii Britanii, doreste sa obtina un acord comercial cu UE, prin care sa limiteze imigratia

România Liberă România Liberă,
Brexit. Theresa May, candidata la postul de premier al Marii Britanii, doreste sa obtina un acord comercial cu UE, prin care sa limiteze imigratia

Unul dintre aspirantii la postul de premier al Marii Britanii, Theresa May, a promis ca va incerca sa obtina un acord comercial cu Uniunea Europeana, care sa contina clauze prin care sa fie limitata libertatea de circulatie. continuă pe România Liberă

BREXIT. Theresa May pare a fi favorita la succesiunea lui David Cameron

Dupa retragerea surprinzatoare a lui Boris Johnson din cursa pentru succesiunea lui David Cameron la conducerea conservatorilor britanici si a guvenului de la Londra, cursa in care la fel de surprinzator a intrat ministrul de justitie Michael Gove, fost aliat al lui Johnson, ministrul de interne Theresa May pare sa aiba cele mai multe sanse de a deveni premierul care va negocia iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana, relateaza AFP intr-un comentariu publicat vineri, preluat de Agerpres.

Theresa May: Marea Britanie are nevoie de o pozitie clara de negociere inainte de invocarea articolului 50

Secretarul de stat britanic Theresa May, unul dintre favoritii pentru pozitia de premier al Marii Britanii, sustine ca tara sa trebuie sa aiba o viziune clara asupra pozitiei sale de negociere asupra unui acord post-Brexit cu Uniunea Europeana inainte de declanseze articolul 50 din tratatul de la Lisabona, informeaza Reuters.

Ministrul de Interne din Marea Britanie, Theresa May, favorita pentru inlocuirea lui David Cameron

Ministrul de Interne din Marea Britanie, Theresa May este favorita pentru inlocuirea lui David Cameron in fruntea Partidului Conservator si ca premier, dupa ce mai multi parlamentari si-au declarat sustinerea pentru ea, scrie Bloomberg.

Theresa May, ministrul de Interne britanic, favorita pe pozitia lui David Cameron

Theresa May, ministrul de Interne britanic, favorita pe pozitia lui David Cameron .

Francois Hollande: Decizia Marii Britanii de a parasi UE NU poate fi reportata sau anulata

Decizia Marii Britanii de a parasi Uniunea Europeana nu poate fi reportata sau anulata, a declarat vineri presedintele francez Francois Hollande dupa o intrevedere bilaterala cu premierul britanic David Cameron, considerand ca procesul de iesire trebuie pus cat mai rapid in aplicare, transmite AFP, potrivit Agerpres.

Ministrul britanic de Externe o sustine pe Theresa May pentru functia de prim-ministru

Ministrul britanic de Externe, Philip Hammond, a anuntat, astazi, ca va sustine candidatura Theresei May la functia de premier al Regatului Unit, fiind de parere ca aceasta este destul de pragmatica pentru a obtine cea mai buna afacere pentru Marea Britanie in cadrul procesului de iesire din UE.

Economia Marii Britanii da semne clare de soc dupa Brexit

Economia britanica da dovezi clare de soc, potrivit ministrului de finante de la Londra, George Osborne. Oficialul a declarat vineri, citat de Bloomberg: Sunt semne clare de soc in perioada care a urmat votului pentru parasirea Uniunii Europene n. r. - Brexit).

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )