Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul britanic de Externe o sustine pe Theresa May pentru functia de prim-ministru

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministrul britanic de Externe o sustine pe Theresa May pentru functia de prim-ministru

Ministrul britanic de Externe, Philip Hammond, a anuntat, astazi, ca va sustine candidatura Theresei May la functia de premier al Regatului Unit, fiind de parere ca aceasta este destul de pragmatica pentru a obtine cea mai buna afacere pentru Marea Britanie in cadrul procesului de iesire din UE. continuă pe Ziarul Bursa

Theresa May, ministrul de Interne britanic, favorita pe pozitia lui David Cameron

Theresa May, ministrul de Interne britanic, favorita pe pozitia lui David Cameron .

Theresa May: Marea Britanie are nevoie de o pozitie clara de negociere inainte de invocarea articolului 50

Secretarul de stat britanic Theresa May, unul dintre favoritii pentru pozitia de premier al Marii Britanii, sustine ca tara sa trebuie sa aiba o viziune clara asupra pozitiei sale de negociere asupra unui acord post-Brexit cu Uniunea Europeana inainte de declanseze articolul 50 din tratatul de la Lisabona, informeaza Reuters.

Ministrul de Interne din Marea Britanie, Theresa May, favorita pentru inlocuirea lui David Cameron

Ministrul de Interne din Marea Britanie, Theresa May este favorita pentru inlocuirea lui David Cameron in fruntea Partidului Conservator si ca premier, dupa ce mai multi parlamentari si-au declarat sustinerea pentru ea, scrie Bloomberg.

BREXIT. Theresa May pare a fi favorita la succesiunea lui David Cameron

Dupa retragerea surprinzatoare a lui Boris Johnson din cursa pentru succesiunea lui David Cameron la conducerea conservatorilor britanici si a guvenului de la Londra, cursa in care la fel de surprinzator a intrat ministrul de justitie Michael Gove, fost aliat al lui Johnson, ministrul de interne Theresa May pare sa aiba cele mai multe sanse de a deveni premierul care va negocia iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana, relateaza AFP intr-un comentariu publicat vineri, preluat de Agerpres.

Brexit. Theresa May, candidata la postul de premier al Marii Britanii, doreste sa obtina un acord comercial cu UE, prin care sa limiteze imigratia

Unul dintre aspirantii la postul de premier al Marii Britanii, Theresa May, a promis ca va incerca sa obtina un acord comercial cu Uniunea Europeana, care sa contina clauze prin care sa fie limitata libertatea de circulatie.

Brexit: Nu ar trebui acordate garantii pentru cetatenii UE din UK fara un acord reciproc, afirma ministrul britanic pentru Imigratie

Marea Britanie nu ar trebui sa garanteze cetatenilor Uniunii Europene dreptul de a ramane in Regat odata ce acesta paraseste blocul comunitar, decat in cazul in care primeste asigurari reciproce din partea altor state UE, a declarat luni ministrul britanic pentru Imigratie, James Brokenshire, potrivit Reuters.

Brexit. Ce solutie propune ministrul britanic de Finante pentru a preveni plecarea marilor companii

Ministrul britanic de Finante George Osborne a anuntat o tinta de reducere a impozitului pe profit la 15%, sub nivelul din Romania, masura vizand stimularea companiilor sa isi mentina afacerile in Marea Britanie dupa iesirea din Uniunea Europeana, relateaza agentia Bloomberg.

Brexit inseamna Brexit!. Theresa May pare a fi favorita la succesiunea lui David Cameron

Dupa retragerea surprinzatoare a lui Boris Johnson din cursa pentru succesiunea lui David Cameron la conducerea conservatorilor britanici si a guvenului de la Londra, cursa in care la fel de surprinzator a.

in ziua in care a intrat in vigoare Acordul de Asociere Republica Moldova UE, ministrul de Externe de la Chisinau s-a intalnit la Soci cu omologul sau din Federatia Rusa (FOTO)

Uneori, unele initiative pot transmite un mesaj mai puternic decat o pot face comunicatele oficiale. Astfel, ministrul de Externe al Republicii Moldova a decis sa fie prezent la o intalnire cu.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )