Libnet.ro
UNICEF

18:30

BREXIT Ce trebuie sa stie romanii care vor sa lucreze sau sa studieze in Marea Britanie. Regulile se schimba de la 1 ianuarie 2021

Hotnews Hotnews,
 BREXIT Ce trebuie sa stie romanii care vor sa lucreze sau sa studieze in Marea Britanie. Regulile se schimba de la 1 ianuarie 2021

Incepand cu 1 ianuarie 2021, odata cu incheierea perioadei de tranzitie dupa retragerea Marii Britanii din Uniunea Europeana, conditiile de imigrare se schimba pentru toti cetatenii straini, inclusiv pentru romani. Vor fi alte reguli pentru cei care vor vrea sa se stabileasca in Regatul Unit, sa lucreze sau sa studieze acolo. continuă pe Hotnews

Toti romanii care stau la bloc trebuie sa stie asta clar. Asociatiile de proprietari nu mai au aceasta obligativitate

Vesti bune pentru cei care locuiesc in apartamente. Toti romanii care stau la bloc trebuie sa stie asta clar. Iata ce obligativitatea nu mai au asociatiile de proprietari acum! Schimbari importante pentru asociatiile de proprietari Noi informatii importante pentru cei care locuiesc in apartamente, in Romania. Conform ANSPDCP Autoritatea Romana de Protectie a Datelor), asociatiile .

Vesti bune pentru romanii care merg in Italia. Guvernul a facut anuntul in weekend

Pe 3 decembrie, Primul ministru, Giuseppe Conte, a aprobat un nou decret pentru a contracara raspandirea viruslui in Italia. Pe langa masurile luate pentru perioada de sarbatori, au fost modificate si masurile restrictive pentru cetatenii care vin din Romania. Noile masuri se refera si la persoanele care tranziteaza satul roman in urmatoarea perioada. Noi masuri .

Schimbari majore in Guvern. Lista cu ministrii PNL care vor disparea, cine vine in locul lor

Viitorul guvern format din PNL, USR-PLUS si UDMR va arata altfel spre deosebire de cum arata in acest moment. Suparati pe rezultatele obtinute de partid, pe care le pun inclusiv pe seama prestatiei unora dintre ministri, liberalii au decis ca multi dintre ei sa plece acasa. Schimbari majore in Guvern. Lista cu ministrii PNL care .

DOCUMENT Textul deciziei CNSU: Toate restrictiile care vor fi in vigoare in Romania, inclusiv de Craciun si de Revelion

Romanii vor petrece sarbatorile de iarna cu restrictii adoptate de autoritati pe fondul pandemiei de COVID-19. Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a decis joi prelungirea starii de alerta in Romania, astfel ca va ramane in vigoare inclusiv interdictia de a circula dupa ora 23.

Alimentele care iti dau energie si ajuta la concentrare. Toti romanii care muncesc de acasa le cauta

Sa nu uitam ca ceea ce mancam influenteaza in mare masura capacitatea noastra de concentrare, dar chiar si starea emotionala. Exista, asadar, o serie de alimente care pot sa imbunatateasca, prin consumul lor, functiile creierului, a declarat nutritionistul Lygia Alexandrescu, azi, la Antena 3. Alimentele care iti dau energie si ajuta la concentrare Ca si .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )